Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha a pasi szőrös?
Hát ez nagyon nehéz így látatlanban. Ha küldenél egy képet egyszerűbb lenne megmondani, hogy zavaró-e. Persze nem képet akarok kunyerálni, csak konkrétabb választ lehetne úgy adni, ha látnám.
De így vakon annyit mondanék, hogy vannak fokozatok. Ha pl a hátad is szőrös az nem sok lánynak jön be. Egyébként ahogy írtad, hogy hónalj intim részek karbantartva az már jó, főleg ha izmos is vagy, mert az sokat javít az összképen. De nem mindegy, hogy pl nagyon sötét, göndör, dús bundáról beszélünk, vagy egy ugyan egész felsőtestet befedő, de lightosabb világosabb, kevésbé erőteljes szőrzetről.
Személy szerint nekem a csupasz pasik jobban bejönnek, régen egyenesen taszítónak találtam a szőrös pasikat, de mára már rájöttem, hogy bizonyos mértékben és némi karbantartással az is tud nagyon vonzó lenni.
Luke, én vagyok az apád! Szintén sportos és szőrös, de majdnem egy generációval idősebb. Utóbbiból adódik, hogy másfél generációnyi lány/nő fordult meg már az ágyamban.
Senki nem panaszkodott, inkább tetszett nekik a szőrös testem, pedig csak nyaktól felfelé irtom.
A szőr másodlagos nemi jelleg. A divat befolyásolhatja a lányokat, de ahogy idősödnek, az ösztönük fontosabb lesz.
Köszönöm a válaszokat, az eddigi lányokat nem zavarta, habár volt akinek furcsa volt. Csak hát ha megnézzük a divat teljesen mást diktál. Ezért igazából a közvélemény érdekel, hogy
1. -Ki az akinek BEJÖN, ha szőrös
2. -Akinek NEM
3. -Akinek MINDEGY
Életkort is írjatok légyszi. Köszi előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!