Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi szerelmes, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szerelmes, akkor esélytelen, hogy mi összejöjjünk? Olvasd el légyszi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hónapja van neki kapcsolata, elmondása szerint szerelmes.

Csak ő meg azt nem tudja, hogy én meg őbelé vagyok szerelmes, már több, mint egy éve.

Csak eddig nem mertem semmit lépni.

Most sem akarok lépni, csak hogy lehet-e nála esélyem?

Eddig titokban figyelgettem őt, soha nem mertem megszólítani, de 1 hete megjelöltem facebook-on, és váltottunk pár levelet azóta.

Nagyon kedves velem, meg várja a levelemet is.

Tetszhetek neki, vagy csak szimplán kedves?

Ő 30 éves én pedig 25

2012. nov. 5. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét variáció lehetséges, de szerintem ne rondíts bele az új kapcsolatába.
2012. nov. 5. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szimpla kedvesség.de azért kérdezz rá;)
2012. nov. 5. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom tudja h nincs pasid. Kérdezz rá, h hogy vannak a barátnőjével. Ha várja a leveleidet akkor biztos neki is tetszel.

Szándékosan ne nyomulj rá. Inkább mindig légy kedves és laza.

Ha rendben menne minden a barátnőjével, akkor vele beszélgetne, vagy haverozna.

2012. nov. 5. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok belerondítani a kapcsolatába, nincs hozzá szívem.

Szeretem őt, azt akarom, hogy boldog legyen.

Remélem, egyszer majd észrevesz.

Várok rá.

2012. nov. 5. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nehéz most végignézni azt, hogy valaki mással van, de gondold végig: ha együtt van valakivel és mégis összejön veled eközben, hogy fogsz tudni megbízni benne? Én egyetlen egyszer jöttem össze olyan pasival akinek volt barátnője és a kapcsolat alatt mindvégig ott motoszkált a fejemben, hogy simán kavarhat a hátam mögött, majdnem 4 évig voltunk együtt és pont úgy távozott egy új csajjal, ahogy annak idején összejött velem. Gondolom a legkevésbé sem érdekelnek most az olyan válaszok, hogy keress mást, de van egy tucat fickó a világban aki csak rád vár, akinek te kellesz majd és akinek nem B-terv leszel, vagy olyan lány, akit lehet szédíteni az aktuális barátnő mellett.
2012. nov. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!