Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi akibe már 3 éve szerelmes vagyok és mindíg rá gondolok. Ő 27 éves de én csak 14. Lehetséges hogy összejöjjünk?
Nincs esélye a kapcsolatnak.
Szerintem kerül/kerülni fog téged.Érthető is.Nem akarja összetörni a szíved.Lássuk be jogos is.
Jobb ha elfelejted
Várj, amíg be nem töltöd a 18-at. A tinik hajlamosak összekeverni a szerelem fogalmát, a rajongáséval, és amúgy is, egy korodbeli fiúval 2,5 év járás se olyan komoly, mint mondjuk 2 25 feletti között fél év.. Hidd el, ő már teljesen mást vár egy partnertől, mint a korodbeliek. Kitartást! :-)
15/L
2és fél év?? O-o akkor már 11 évesen palid volt? Remélem nem volt szex :)
Amúgymeg sosem lehet tudni én is ugyanígy voltam! 4.esen beleszerettem egy 8.os fiúba aki észre sem vett. Elballagott. Napokig sírtam, sosem ment ki belőlem végleg, komolyan bele voltam betegedve elsem hinnétek. 4 év fájdalom után, 8. Év végén -ismeretlen okokból- bejött a suliba. Elém állt, és azt mondta: 'téged hogy is hívnak? Szép lányka'
Azóta már a barátom :)) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!