Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy férfi akibe már 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akibe már 3 éve szerelmes vagyok és mindíg rá gondolok. Ő 27 éves de én csak 14. Lehetséges hogy összejöjjünk?

Figyelt kérdés
Szerintem gondolhatja hogy szerelmes vagyok belé. Eddig egyszer jártam fiúval azzal is 2és fél évig nem úgy hogy nem gyerekesen! Nekem még az is elég lenne ha nagyon jóba lennék vele de azt hogyan tegyem? MIt tegyek ezzel kapcsolatosan? Normális válaszokat várok!
2012. okt. 31. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Várj néhány évet, ezzel.
2012. okt. 31. 21:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Könnyű azt modndani!
2012. okt. 31. 21:24
 13/15 anonim válasza:
ugyanebben a cipőben járok :|| de amég a 16-ot (minimum a 15-öt) be nem töltöd nem sok az esély :S mondjuk hallottam már különb eseteket is..nekem egy 28 éves tetszik már évek óta és ez hülyeség h kinövöd...lehet majd jön más és elmúlik de...hát mindegy nem tudom.. de szerintem még várj egy kicsit..esetleg adj neki apró jeleket mosolyogj rá éreztesd vele h többet jelent mint akármelyik másik férfi? esetleg barátnője/családja van?
2012. nov. 1. 18:10
 14/15 anonim válasza:

előző avgyok.

olvastam a válaszod h van barátnője :S hát akkor addig biztos tárgytalan :S már ha szereti a barátnőjét (ami valószínű) de sokszor nézz rá, ha rád néz mosolyogj .. ha nem tetszik neki a szitu akkor úgyse fog esetleg visszamosolyogni vagy akármi. sok sikert

Ui: ez nem apakomplexus csak a korodbeliek infantilisek és komoly embere vágysz akivel normálisan el is lehet beszélgetni. ;)

2012. nov. 1. 18:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Szoktunk ugy beszélgetni és nagyon kedves!A anyukája az én volt tanárnőm mivel nyugdíjba vonult de az ő anyukája még a rokonom is! :/ Nagyon távoli! De nagyon szeretenm még megelgégednék azzal is ha jó barátok lennénk!
2012. nov. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!