Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így még próbálkozzak a lánynál, vagy itt már minden esélytelen?
Facebookon bejelöltem egy kedves lányt pár nappal ezelőtt, akit személyesen nem ismerek még, csak egyszer találkoztunk, de ő nem is emlékszik rám (de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez már marad is így). Megírtam neki, hogy én honnan ismerem, meg hogy szívesen megismerkednék vele jobban is. Nem is válaszolt erre azonnal, csak tegnap este írt vissza, hogy ő nem ér rá facebookozni, mert sok tanulnivalója van. Meg még az volt a levélben, hogy azt gondolja magáról, hogy nem lenne izgalmas levelezőpartner. (Ezt nem értem, előre miből látta, de mindegy.) Nagyon kedvesnek tartott az üzenetemért, de mégis visszautasításnak tűntek a szavai. Szerintetek ezek után még írjak neki egy üzenetet, amiben megmondom neki, hogy mennyire beleszerettem, és megbeszélek vele egy találkozót (direkt nem randinak mondom), vagy ezek után már úgyis reménytelen minden? 17/F
Nagy csalódás ez így rögtön az év elején :(
Nem kell próbálkozni, ennyi volt! A sok tanulni valóval, nem egy levelezőparter szöveggel azt akarja elérni, hogy felejtsd el. Csak próbált finoman fogalmazni, de ha továbbra is írsz neki, akkor nyusziból farkassá változik, és nem fog diplomatikusan fogalmazni.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!