Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozzak nála? (a többi lent)
Idén kezdtem a gimi-t,és az osztálytársaim között van egy eszméletlen szép csajszi.Sohasem voltam egy nagy csajozós,még nem is volt barátnőm,meg külsőre sem vagyok éppen egy Adonisz(az arcom nem annyira vészes de mackós alkatú vagyok).Viszont ez a lány már az első héttől kezdve furcsán viselkedik velem.Úgy értem, hogy eddig az ilyen jó csajok szóba sem álltak velem,csak ha nagyon muszáj volt,de ő nem csak hogy szóba áll velem, hanem még ölelget is (most nem rég szabályosan a nyakamba ugrott), sőt ma még a kezem is megfogta.Az osztályban csak velem viselkedik így.Nem vagyok egy unalmas stréber típus, de nagyon rossz fiús-nak sem mondanám magam. Ha kell nagyon hülye tudok lenni, de ha úgy adódik komolyan is tudok viselkedni (szoktunk néha együtt is hülyülni).Viszont ő nem éppen ilyen "jó kislány".Haverom azt mondta, hogy már beküldték nála a macit a málnásba, hogy szépen fejezzem ki magam :/ És hát ráadásul osztálytársak is vagyunk.Én még ennyire nem voltam belezúgva senkibe,és szerintem valamennyire én is bejövök neki.Bepróbálkozzak nála?(Vasárnap szakított a pasijával harmadszorra,de mindig van másik jelöltje)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!