Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem hogy most megfoghatok egy csajt, akkor próbálkozzak?
Eddig nem próbálkoztam, mert féltem. Soha senkinél, pedig soknak bejöttem volna. Mondták is, illetve mindig hosszasan szemeznek velem.
Most először azt érzem, hogy megfoghatok egy nekem tetsző lányt, és járhatok vele. Ha ez a magabiztosság megvan, érdemes lenne próbálkoznom? Úgy érzem bátrabbá is váltam.
egyébként lehet tényleg próbálkoznom kellene, így ilyen magabiztosnak még sosem éreztem magam. Valami megváltozott egyszerre, hirtelen, és most már nem félek, sőt kedvem is van hozzá.
Ezek szerint akkor próbálkozzak, csak nyerhetek.
Miért te több csajjal is tudsz szemezni úgy hogy mélyen a szemébe nézel és megszűnik a külvilág???
Vagy csak szimplán nézed néhány mp-ig??? ill. nézitek egymást?
volt már olyan, mint amit leírtál, h folyamat, mintha megszűnne a külvilág. Őt mostanság keveset látom, de ha látom akkor izzik a levegő.
A többi csajjal pedig csak szemezek, de feltűnően néznek végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!