Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a dolgot vagy próbálkozzak?
Az "aki iránt érez valamit" és "oda van értem" nagyon nem ugyanaz...!!
Szerintem valószínűbb, h nincs oda érted, DE megszeretett, megkedvelt és érez valamit, csak ez nem egy mindentelsöprő szerelem a részéről..
Vajon hiányoznál neki ha nem találkoznátok?Vagy ha nem 4 naponta beszélnétek, hanem kéthetente?
akkor viszont nagyon sajnálom, de ez bizony csak egy szexkapcsolat.. ebből soha nem lesz semmi. itt rontottad el. ha kicsit több időt vártál volna, hogy kialakuljon valami, akkor jobban megbecsült volna, és talán már össze is költöztetek volna..
ki ne mondana pár kedves szót egy lánynak, ha heti 2-3 alkalommal ingyen lefeküdhet vele???
ne haragudj, nem bántani akarlak téged, de ez nagyon tipikus férfi átverés.. abból derül ki leginkább, hogy néha csak 3-4 naponta hív.. akkor is gondolom kb annyi, hogy megbeszélitek, hogy 8-kor találkoztok, meghív egy étterembe vacsorára, majd felmentek valamelyikőtökhöz, és ennyi, másnap meg mindenki csinálja a maga dolgát...
Ja és szerintem nem te vagy az egyetlen nő neki. bocs.
Az ilyenek sajnos akár 1 hónapra is eltűnnek,akár örökre is.Szerintem ne várj sokat...Már vagy 5x jöttem össze ilyen barommal :D és mindig megszívtam.
Én már kipróbáltam, hogy ha nem keresett,akkor én sem kerestem.Az egyik "kapcsolatnak" így simán vége is lett.Aztán összejöttem mással,az igazi komoly kapcsolat volt.Félév múlva összefutottam a nemkeresőssel és kb fel volt háborodva,mintha én lennék a hibás, hogy annyi kezdeményezésem után MÁR NEM akartam keresni...Ő meg b*szott keresni.
Szerintem lásd be, hogy nem egyeznek az elvárásaitok és nem úgy szeret,ahogy te szeretnéd....
Amúgy már sok könyvben megírták(több filmben is volt).Ha egy férfi odavan érted,akkor KIMUTATJA.
Ha egy férfi találkozni akar veled,akkor addig meg,amíg meg nem talál téged!
Ha egy férfit nem érdekelsz,akkor nem keres.(miért is keresne,ha pl egyedül is tök jól elfoglalja magát,vagy netalán más társasága van... ).
Szerintem gondold át, hogy a találkozásokkor igazából hányszor kezdted te a beszélgetést(ha neten,akkor menekülj az embertől),hányszor hoztad fel te a témát, hogy na jó akkor most találkozzatok?
Lehet később rájössz,hogy te kezdeményeztél,ő belement a talikba és végül jól érezte ő is magát.Csak magától nem jut eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!