Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyanok akik ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok akik ezen az oldalon találtak párra?

Figyelt kérdés
Tehát valami kérdés kapcsán elkezdtetek ismerkedni és végül összejöttetek :)

2012. nov. 1. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2012. nov. 1. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem sikerült.Lett egy jó barátom is.Érdemes itt ismerkedni.Mondjuk nem kifejezetten párkeresés céljából.DE érdemes beszélgetni :)
2012. nov. 1. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Eredetileg nem ismerkedési céllal kezdtünk levelezni, de kb. egy hét levelezés után összejöttünk.
2012. nov. 1. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen!
2012. nov. 1. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez olyan cuki dolog:)

Virtuális szerelem.(:

2012. nov. 1. 19:53
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

köszi a lepontozást..:) ;)

Mért kell egy véleményt leszavazni??...rejtély..:O

2012. nov. 1. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ugyan nem párra, de jópár szoros barátság is köttetett, és egyik különösen mély :)
2012. nov. 1. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Párt még nem találtam, bár az is lehetne, csak éppen 300km választ el minket egymástól :(
2012. nov. 1. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, életem első kapcsolata. Pedig nem ismerkedési szándékkal írtam, csak válaszoltam a kérdésére. Ez majdnem két éve volt. Azóta sajnos az én hibámból véget ért a dolog, és kezdem azt érezni, hogy még egy ilyen lányt nem találok. Annyira szép volt és kedves, én pedig nagyon utálatos, és ráadásul nem is vagyok valami jóképű... Ennek ellenére én szakítottam, és csak mostanában kezdem felfogni, hogy mit is tettem.
2012. nov. 18. 08:05
 10/13 Blazer X ***** válasza:

Nekem itt egy kedves lány, de végül nem lett belőle sajna semmi, mert ő Romániában él. :S

Amúgy, szívesen ismerkednék itt is, csak annyi a bibi ahogy megfigyeltem a legtöbben Bp.-n meg a felső régióban élnek legtöbben. Én meg itt vagyok Hódmezővásárhelyen, és csak reménykedni tudok, hogy rám ír valamelyik hölgyemény aki szimpatikusnak talál, és elérhető távolságon belül található. :S

2012. nov. 19. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!