Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti férfiként mikortól esélytelen a pártalálás?
Munkahely kilőve, net már befulladt, baráti kör szűk és nem független.
Nincs kivel beszélgetne, nincs kinek és kivel örülnöm, úgy érzem légüres térben élek.
Az attól is függ, hogy miért nincs párod 35 felett....
A neten tényleg vannak végtelen lehetőségek, de nem mindenkinek, ez nagyon fontos! Én pont 35 feletti férfiakkal ismerkedem, de azért ebben a korban az ember már nem szívesen köt kompromisszumokat.
Én próbálkoztam neten folyamatosan. Mindig visszahúzódó voltam, nem jártam bulizni, rengeteget dolgozok. Gondoltam talán majd a neten. 17 lehettem mikor regisztráltam ilyen oldalakra. Az elmúlt 4 évben sztem egy kezemen meg tudom számolni hány normális, számomra "párjelöltnek" tekinthető pasit találtam. Rengetegszer volt, hogy én feladom kész, ez marhaság, csak gyökerek vannak ezeken az oldalakon, semmi értelme. De hálistennek nem tettem. Pár hónapja ismerkedtem meg Vele. Soha nem éreztem még ilyet, szeretem és ez számomra is hihetetlen, hogy megtaláltam Őt, de így van. Ne add fel, soha nem szabad feladni! Nem tudhatod mikor jön a nagy Ő:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!