Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 feletti férfiként mikortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti férfiként mikortól esélytelen a pártalálás?

Figyelt kérdés

Munkahely kilőve, net már befulladt, baráti kör szűk és nem független.

Nincs kivel beszélgetne, nincs kinek és kivel örülnöm, úgy érzem légüres térben élek.

2013. jan. 12. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
Mit jelent hogy "net már befulladt"? Hatalmas lehetőségek vannak az internetben...
2013. jan. 12. 17:49
 2/61 A kérdező kommentje:
Nem nincsenek. Sokat voltam sok helyen fenn, de nincs válasz, vagy vállalhatatlan nők találnak meg.
2013. jan. 12. 17:51
 3/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát 90 felet már ne nagyon reménykedj.
2013. jan. 12. 17:51
 4/61 anonim ***** válasza:
MIKORTÓL ?-->soha nem az!
2013. jan. 12. 17:57
 5/61 anonim ***** válasza:

Az attól is függ, hogy miért nincs párod 35 felett....

A neten tényleg vannak végtelen lehetőségek, de nem mindenkinek, ez nagyon fontos! Én pont 35 feletti férfiakkal ismerkedem, de azért ebben a korban az ember már nem szívesen köt kompromisszumokat.

6/61 anonim ***** válasza:
Át kell értékelned a dolgokat. Mi az hogy "vállalhatatlan"? Ezek szerint soknak te is "vállalhatatlan" vagy. Nézd át mégegyszer azokat a csajokat, lehet mégsem olyan vészesek...
 7/61 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálkoztam neten folyamatosan. Mindig visszahúzódó voltam, nem jártam bulizni, rengeteget dolgozok. Gondoltam talán majd a neten. 17 lehettem mikor regisztráltam ilyen oldalakra. Az elmúlt 4 évben sztem egy kezemen meg tudom számolni hány normális, számomra "párjelöltnek" tekinthető pasit találtam. Rengetegszer volt, hogy én feladom kész, ez marhaság, csak gyökerek vannak ezeken az oldalakon, semmi értelme. De hálistennek nem tettem. Pár hónapja ismerkedtem meg Vele. Soha nem éreztem még ilyet, szeretem és ez számomra is hihetetlen, hogy megtaláltam Őt, de így van. Ne add fel, soha nem szabad feladni! Nem tudhatod mikor jön a nagy Ő:)

21/L

2013. jan. 12. 18:00
 8/61 A kérdező kommentje:
Azért 9 év után már kezd fogyni a lelkesedés.
2013. jan. 12. 18:31
 9/61 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy fogy, de akkor se add fel. Sose lehet tudni. Esély mindig van.
2013. jan. 12. 18:46
 10/61 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen, csak ebben a korban az ember már nehezen köt kompromisszumot, nem éri be akárkivel... 32N
2013. jan. 12. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!