Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pofátlanság ilyet kérni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofátlanság ilyet kérni, vagy ez elvárható egy párkapcsolatban? /Lent/

Figyelt kérdés

Sajnos lassan 3 hónapja nincs munkám,de fogamzásgátlót szedek,amit ki kell váltanom,mert most lesz pont esedékes. A párommal fél éve vagyok együtt és mindenki mondja,hogy mért nem kérem meg,hogy legalább a felét fizesse ki a gyógyszernek,mert nem csak magam miatt szedem lényegében. Tehát olyan 3000ft körül kéne neki beszállnia. De nekem ez olyan kellemetlen,mármint hogy rákérdezzek.Mert eddig a párkapcsolataimban mindenkinek magától értetődő volt,hogy beszáll.

Vagy fél év után még pofátlanság ilyet kérni? Vagy alapból pofátlanság?

Mit csinálnátok a helyemben?

2013. jan. 12. 12:52
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mondd meg a párodnak, hogy mostantól nincs pénzed a fog.g. kifizetni.

Ha nem akar gyereket, akkor majd beszáll a költségekbe.

2013. jan. 12. 13:21
 22/47 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem kell neki nagy körítés.Megmondod,hogy nincs rá pénzed,aztán a válaszától függően elgondolkozhatsz a kapcsolatotokról.
2013. jan. 12. 13:24
 23/47 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem tényleg furcsa,hogy benne fel sem merült,hogy ez a védekezés is pénzbe kerül,méghozzá nem kevésbe. De azt hiszem nem fogok célozgatni,mert abból sokan nem értenek,inkább konkrétan elmondom,mi a helyzet.
2013. jan. 12. 13:28
 24/47 anonim ***** válasza:
71%
Akinek nem volt lánytestvére,vagy te vagy neki az első komoly kapcsolata,az mégis honnan tudhatna az ilyen női dolgokról?Nekem az a szerencsém,hogy a páromnak van lánytesója,úgyhogy nem kell kioktatni,mert nem hülye.:)
2013. jan. 12. 13:34
 25/47 anonim ***** válasza:
81%

Sztem annak van igaza, aki azt írta, hogy a pasinak eszébe sem jut, hogy ez pénzbe kerül. Bevallom, hogy én is csak most vettem a lapot, pedig túl vagyok a 4x-en...

Kedves kérdező: mindenképpen szóljál...

2013. jan. 12. 13:39
 26/47 anonim ***** válasza:
87%

Off:

Az első válaszoló ironizált. Hihetetlen, hogy egyesek egy ilyen egyszerű szöveget sem tudnak értelmezni.

Kérdező: Amúgy meg fogamzásgátlót és óvszert is illik fele-fele arányban venni. Elég szomorú, hogy ez nem jutott eszébe.

2013. jan. 12. 13:42
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem vagyok egy írástudatlan, sőt mondhatom, hogy intelligens is vagyok, de mégsem érzem, hogy az első válasz ironikus lenne. Mondjuk ezen az oldalon már annyi blődséget olvastam, hogy biztosan ez ködösíti el az elmémet...
2013. jan. 12. 13:50
 28/47 anonim ***** válasza:
32%

Én nem kérnék pénzt a fogamzásgátlásért, de azt elmondanám a páromnak, hogy nem futja rá a keret. Ha szeretne valamit, akkor próbáljon róla gondoskodni,mert Te nem vagy rá képes.

Én ugyan lány vagyok, de fordított esetben már magamtól is felajánlottam volna a segítséget.

Vagy legalább is szóltam volna, hogy ha valamire szükséged van, szólj.

2013. jan. 12. 14:03
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az első válaszoló rosszul ironizált. Aki jól ironizál, annak a mondatait nem érti félre 20 ember, mint itt.
2013. jan. 12. 14:04
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sem éreztem az iróniát az első válaszban.
2013. jan. 12. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!