Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság ilyet kérni, vagy ez elvárható egy párkapcsolatban? /Lent/
Sajnos lassan 3 hónapja nincs munkám,de fogamzásgátlót szedek,amit ki kell váltanom,mert most lesz pont esedékes. A párommal fél éve vagyok együtt és mindenki mondja,hogy mért nem kérem meg,hogy legalább a felét fizesse ki a gyógyszernek,mert nem csak magam miatt szedem lényegében. Tehát olyan 3000ft körül kéne neki beszállnia. De nekem ez olyan kellemetlen,mármint hogy rákérdezzek.Mert eddig a párkapcsolataimban mindenkinek magától értetődő volt,hogy beszáll.
Vagy fél év után még pofátlanság ilyet kérni? Vagy alapból pofátlanság?
Mit csinálnátok a helyemben?
Kedves Kérdező!
Mondd meg a párodnak, hogy mostantól nincs pénzed a fog.g. kifizetni.
Ha nem akar gyereket, akkor majd beszáll a költségekbe.
Sztem annak van igaza, aki azt írta, hogy a pasinak eszébe sem jut, hogy ez pénzbe kerül. Bevallom, hogy én is csak most vettem a lapot, pedig túl vagyok a 4x-en...
Kedves kérdező: mindenképpen szóljál...
Off:
Az első válaszoló ironizált. Hihetetlen, hogy egyesek egy ilyen egyszerű szöveget sem tudnak értelmezni.
Kérdező: Amúgy meg fogamzásgátlót és óvszert is illik fele-fele arányban venni. Elég szomorú, hogy ez nem jutott eszébe.
Én nem kérnék pénzt a fogamzásgátlásért, de azt elmondanám a páromnak, hogy nem futja rá a keret. Ha szeretne valamit, akkor próbáljon róla gondoskodni,mert Te nem vagy rá képes.
Én ugyan lány vagyok, de fordított esetben már magamtól is felajánlottam volna a segítséget.
Vagy legalább is szóltam volna, hogy ha valamire szükséged van, szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!