Hosszú ideje párkapcsolatban élők (de nem házasok) nálatok is olt olyan mikor azt éreztétek jobb letagadni mióta vagytok együtt?
5 éve vagyunk együtt,de sosem éreztem még ezt.
Te miért érzed ezt,szóval hogy inkább kevesebbet mondanál,de miért ,ezt nem értem. És félre ne érts tényleg nem kötekedés, csak nem értelek igazán?
jégtánc, azért nem csak erről van szó. az emberek (néha a llegnagyobb jóindulattal is) hajlamosak beletenyerelni a dolgokba, sokszor gyanútlanul és kedvesen. lehet, h itt most nem ez a helyzet, sőt, de talán a kérdező is ezt nehezményezi, h miért kell a második mondatban intim kérdeseket feszegetni. pl, egy házaspár férfitagjának, 6évi házasság, csaknem 10 éves párkapcsolat során:
- és, ti mikor teveztek majd gyereket vagy nem is szeretnétek, jobb így szabadon, kettecskén?
- rajtunk nem múlik, mi már évek óta nagyon szeretnénk...
ilyesmik. egyszer én is elefutottam egy kényes kérdésbe (ás jellegű), pedig csak udvarias/kedves akartam lenni. azóta ezerszer meggondolom, h milyen lehetséges válaszokat kaphatok arra, amit kérdezek és csak utána nyitom ki a számat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!