Hosszú ideje párkapcsolatban élők (de nem házasok) nálatok is olt olyan mikor azt éreztétek jobb letagadni mióta vagytok együtt?
12 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éves múlt a kislányunk, 7 éve volt az eljegyzésünk. Nem érdekel, ki mit gondol. Ha valaki pl. az utcából, azt hiszi, házasok vagyunk, nem javítom ki és nem magyarázkodok percekig, ha rákérdeznek, megmondom, hogy nem vagyunk házasok.
Ha az zavar, hogy x év után sincs semmi változás, próbálj finoman rákérdezni a párodnál, hogy miért nincs? Mik a tervei?
Bocsánat az eltűnésért....
Olyasmire gondoltam amit a 7 válaszoló is mondott és még páran....
8 éve együtt és mikor kiderül mindenki olyan furcsán néz , miért nincs gyerek stb.....Most volt az eljegyzés nem kezdtem el rögtön kezdődött a pletyi hogy mi miatt...nem értem miért nem lehet felfogni hogy nekem/ nekünk ez így tökéletes....soha nem veszekedtünk, jó páros vagyunk ennyi...
Már nem merem megmondna mióta vagyunk együtt mert ha nem a kérdés áradat jön akkor marad a megvető tekintet és már elegem van
Én értem miről beszélsz. Az exemmel a 3.-4. év körül már kezdtem szégyelni, hogy ennyi éve együtt vaygunk de még csak együtt sem lakunk.
Sokkal jobb most, hogy még csak 2 évesek leszünk, de már házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!