Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú ideje párkapcsolatban...

Hosszú ideje párkapcsolatban élők (de nem házasok) nálatok is olt olyan mikor azt éreztétek jobb letagadni mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy mint 45 éves nők a korukat.....
2012. nov. 14. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

12 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éves múlt a kislányunk, 7 éve volt az eljegyzésünk. Nem érdekel, ki mit gondol. Ha valaki pl. az utcából, azt hiszi, házasok vagyunk, nem javítom ki és nem magyarázkodok percekig, ha rákérdeznek, megmondom, hogy nem vagyunk házasok.

Ha az zavar, hogy x év után sincs semmi változás, próbálj finoman rákérdezni a párodnál, hogy miért nincs? Mik a tervei?

2012. nov. 14. 21:26
 12/16 Jégtánc ***** válasza:
73%
Mondjuk akik ezt nem érezték,nem értem miért kell lepontozni.Nem vagyunk egyformák.A kedves kérdező nem írta hogy csak azok válaszát kéri,akik már voltak ilyen helyzetben,és megértik a problémát.
2012. nov. 14. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
a kérdező el is tűnt, azt sem tudjuk pontosan, h ő miért érzi úgy, h legszívesebben letagadná. így nem sok értelme van a dolognak...
2012. nov. 14. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi 9 év után házasodtunk össze, persze sokan kérdezgettek, nyaggattak minket, engem nem zavart, viszont most gyerekkel csesztetnek úgyhogy tök mindegy... a lényeg azt hiszem az, hogy vájkáljanak és faggatózzanak...
2012. nov. 15. 12:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat az eltűnésért....

Olyasmire gondoltam amit a 7 válaszoló is mondott és még páran....

8 éve együtt és mikor kiderül mindenki olyan furcsán néz , miért nincs gyerek stb.....Most volt az eljegyzés nem kezdtem el rögtön kezdődött a pletyi hogy mi miatt...nem értem miért nem lehet felfogni hogy nekem/ nekünk ez így tökéletes....soha nem veszekedtünk, jó páros vagyunk ennyi...

Már nem merem megmondna mióta vagyunk együtt mert ha nem a kérdés áradat jön akkor marad a megvető tekintet és már elegem van

2012. nov. 15. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Én értem miről beszélsz. Az exemmel a 3.-4. év körül már kezdtem szégyelni, hogy ennyi éve együtt vaygunk de még csak együtt sem lakunk.

Sokkal jobb most, hogy még csak 2 évesek leszünk, de már házasok vagyunk.

2012. nov. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!