Melyik a jobb, ha együttéltek és kevesebb időt töltetek együtt (mindketten elfoglaltak vagytok) vagy ha együttéltek és rengeteg időt töltötök együtt (félő lehet-e, hogy egymára untok)?
ha harmónia van, minden jó együtt, akkor az utóbbi
ha függőségből vagytok együtt, akkor az előbbi
Szia!
Ez az egymásra unás téma valahol hülyeség.Akkor az ember folyamatosan váltogathatná a partnereit élete során,ha ettől retteg.Olyan emberrel kell együtt lenni,aki egyben a lelki társad,barátod is és mindig van közös téma,közös érdeklődési kör.Ezt csak azért írtam,mert sok olyan fiatalt ismerek,akik csak ülnek egymás mellett és nem tudnak beszélgetni sem,csak a legelemibb dolgokról,de azért ők nagyon szerelmesek...persze valamennyi szétment már,pedig volt eljegyzés is,stb.Na ezt csak ezért írtam le.Ha tényleg megvan a harmónia,ha egy hullámhosszon vagytok,akkor nincs mitől félni szerintem egyik esetben sem.De az embernek egyébként is szüksége van egyedül létre,önálló elfoglaltságokra,függetlenül attól,hogy jól érzi-e magát a párjával,erre is ügyelni kell,végül is ott az egyetem/munkahely,néha egy kis önálló időtöltés,barátok,barátnők-így egészséges szerintem.
21/L
Barátnőm, meg a hapsija jártak kb. 9 hónapig, aztán összeköltöztek tavaly augusztusban. Addig egymás nyakán lógtak feszt. Most tavaszra vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a srác több, mint elviselhetetlen. Dolgozni nem dolgozik, otthon nem segít, egész nap csak a gépet tolja, és már 2. éve csúszik a diplomájával (és még csak nem is Msc-re jár, csak Bsc-re). Semmi konkrét terve, vagy akár csak vázlatos elképzelése arról, hogy mit szeretne csinálni a jövőben.
Szóval, ők most a szakadék szélén vannak érzelmileg, mert barátnőm teljesen más, mint ő. Barátnőmnek vannak tervei, és eléggé céltudatos ember. Nem hiszem, hogy hosszútávon működni fog a kapcsolatuk. Szerintem abban, hogy ennyire megváltozott a kapcsolatuk, közrejátszott az, hogy amióta ismerik egymást, szó szerint, és átvitt értelemben is, egymás nyakán lógnak. Szerintem az a jó, ha mindkét félnek megmaradnak bizonyos szokásai, eltöltenek egy kis időt egymás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!