egyik ismerősöm fölajánlotta hogy a fiához aki kint él kanadában töltsek egy hónapot nála de nem szeretnék egyedül menni így vinném a barátnőm. pofátlanság lenne megkérdezni hogy ő is jőhetne e? (csak a repülő jegyet kéne fizetnem)
Ha őt is viszed, akkor járulj hozzá az ottlétetek költségéhez. Nekem az ismerős ajánlatát egyedül sem lenne arcom elfogadni, hogy ingyen lébecoljak ott.
2013. jan. 10. 18:43
2/17 anonim válasza:
Ha nekem felajánlana valaki egy ilyen lehetőséget, holt biztos, hogy nem akasztanék a nyakába még egy embert, és, ha egyáltalán felmerülne maga az ötlet, én érezném kínosan magam amiatt, mert pofátlan vagyok. De ez csak az én véleményem.
2013. jan. 10. 18:44
3/17 anonim válasza:
Szerintem igen.Köszönd meg és ha élni akarsz a lehetőséggel akkor ki fogsz bírni egy hónapot a barátnőd nélkül is.Biztosan mondta volna,hogy ha akarsz vigyél magaddal valakit,ha ugy gondolná,de szerintem nem illik.
2013. jan. 10. 18:44
4/17 anonim válasza:
Nem illik ilyet kerdezni es nem letezik, hogy egy honapot nem birsz ki a lany nelkul.
2013. jan. 10. 18:51
5/17 anonim válasza:
Komolyan gondolta az ismerősöd?mert ha igen akkor az ajánlatot nem pofátlanság elfogadni. De szerintem is úgy korrekt hogyha viszed a barátnőd akkor sállj be a költségekbe
2013. jan. 10. 18:54
6/17 anonim válasza:
Igen, pofátlanság. A meghívás egy személyre szólt.
2013. jan. 10. 19:13
7/17 anonim válasza:
Na én jártam így. Kihívtam valakit (New Orleansban élek) hogy töltsön velünk 2-3 hetet. Ismerje meg a várost, lásson világot. Ő is jött azzal hogy a barátja is kijönne. Én nem örültem neki, mert végül is nekem tök idegen a barátja, és hát bármennyire nagy örömmel fogadjuk a vendégeket egy idegen a hátunk közepére sem kell.
Szerintem ne is említsd meg neki, hiszen a vendéghívás csak neked szólt.
2013. jan. 10. 19:34
8/17 anonim válasza:
Szóval van egy ismerősöd, akinek a fiához mennél. Nekem nagyon úgy jön le, hogy te nem ismered a vendéglátót. Ha egy ismeretlenhez odavinnél még egy főt, na az tényleg nagyon durva...
Én most fogok külföldre költözni a páromhoz, egy barátnőmet is meghívta egy hétre, jöhet nyugodtan, mikor költözök. A csaj fejében meg sem fordult, hogy ő még hozzon egy embert, de én dühös is lettem volna rá, őszintén. (Barátomat nem érdekelte volna, ő olyan típus, aki mindent elnéz :D)
2013. jan. 10. 20:08
9/17 anonim válasza:
Nézd fordítva a helyzetet!Te örülnél meg egy plusz személynek???
Én örülnék ha lenne ilyen lehetőségem,nemhogy még valakit/most tök mindegy,hogy a barátnőd/odaakasztani valaki nyakába!
2013. jan. 10. 20:26
10/17 A kérdező kommentje:
ismertem az illetőt akihez mennék és a barátnőm is. én ki bírok egy hónapot és az a baj hogy ő lesssz nyűgös ettől az időtől
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!