Pofátlanság lenne ha megkérnénk erre a párom szüleit?
Készülünk nyaralni. Úgy volt, hogy a párommal ketten megyünk, aztán megkérdezték a szülei, hogy mennénk-e velük (ebben a felállásban: a párom öccse, a párom, anyós, após). Voltunk még 3 éve együtt nyaralni, akkor 19 évesek voltunk, az akkor 11 éves öcsi a mi szobánkban volt elszállásolva:) No, most szeretnénk külön szobát, nem feltétlenül a szex miatt, de azért mégis másabb, ha öcsi nem velünk van a nap 24 órájában (legutóbb amellett, hogy velünk volt egy szobában mindenhová vittük magunkkal szívesen). Megértem a szüleit is, hogy ők is szeretnének gondolom kettesben lenni, de mi is...
Ebben a helyzetben mit tennétek? Tudom kellemetlen.
Nincs bajunk a kisöcsivel tényleg szívesen viszem mindenfele, meg ilyenek csak...
22-L
Nem pofátlanság
az a pofátlanság hogy rátok sózzák,végülis az ő gyerekük nem a tietek
No hát akkor adott egy nyaralás amiért fizetsz is, azaz nem szívesség és még beteszik a gyereket is hozzátok? :)))
Dehogy pofátlanság. Az a pofátlanság, hogy nem maguktól gondoltak arra, hogy ez kínos.
Ha fizeted, akkor fel se merülhet, hogy a gyerek veletek aludjon nem?
14 évesen ki a fene kérdezi, hogy hogy szeret aludni?
Nem szeretne egyedül lenni, unja magát egyedül és nem szeret egyedül aludni...
Még nem tudom pontosan a pénz részét a dolgoknak, akkor van nagyobb gubanc, ha a szülők szeretnék állni a cehhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!