Ballagás nagyszülők nélkül? Részletesebben lent!
Szia! Ha a szalagavatóra sem jöttek el annak ellenére, hogy küldtél nekik meghívót, akkor valószínű, hogy hiába küldenél nekik ballagásit, nem jelennének meg az eseményen.
Azt nem lehet tudni, hogy miért alakult ki ez a helyzet?
Abban igaza van anyukádnak, hogy nem kell a balhé, de nem szívesen hívnám meg ezeket az embereket.
Nálunk Anyu testvére ilyen, meg az unokatesóim. Az utcán is alig akarnak köszönni. Mamámékat nem látogatják, pedig kb. 300 méterre laknak tőlük. Annak idején, amikor én ballagtam, ennek ellenére személyesen vittem nekik meghívót a ballagásomra. Persze nem jöttek el...
Kívánom, hogy ettől függetlenül szép emlék legyen neked a ballagásod, ne hagyd, hogy elrontsák!
Ha nem akarod, ne hívd meg őket.
A ballagás a te életed egyik fontos eseménye, nem az övéké. Ez a nap rólad szóljon, és ne a családról, a sértődésről, meg arról, hogy kit hívtak meg és kit nem. Ha elvárják, hogy kapjanak meghívót, küldj nekik egyet, de közöld, nem kell ott lenniük.
Én ezt csináltam. Édesanyám szülei elváltak, és a ballagásom előtt mindketten kijelentették, hogy ők nem jönnek el, ha a másikat is meghívom. A vége az lett, hogy csak a szüleim és a testvéreim voltak ott, más nem. Nem bántam meg. A nagyszülők pedig kaptak meghívót, hogy legyen mit mutogatni a szomszédoknak, de udvariasan megmondtam nekik, hogy ne fáradjanak az utazással, azzal kész.
Köszönöm a válaszokat! 12:53 a kérdésedre sajnos, nem tudok válaszolni, hogy miért alakult ki
ez a helyzet. Apám testvérének a férje egy lusta dög, büdös neki a munka,
de nagyanyám ezt észre sem veszi, isteníti őket, mintha nem tudom ki lenne..
mi sem vagyunk valami fényes anyagi helyzetbe, sosem voltunk, sokszor volt üres a hűtő, sokszor nem ünnepeltünk születésnapot,
mégis itt vagyunk, nekünk senki nem segített, amikor levitte a szél a tetőt, vagy senki nem segített, mikor bedöglött a mosógép..
apu testvérkéjének persze egyből amit kimond,
megteszi a mama, meg vigyáz a gyerekre, süt, főz.. minket meg fel sem hív.. lényegtelen, muszáj beletörődnöm, hogy leszar minket..
Az én ballagásomra a saját apám nem jött el, pedig személyesen adtam át neki a meghívót. Először nem akartam meghívni, de mondtam magamnak, hogy nem leszek bunkó meghívom, nehogy azt mondja, hogy még meg se hívtam. Nem jött el és a testvéreimnek azt hazudta, hogy nem hívtam meg.
Én a helyedben küldenék nekik meghívót, hogy ne hisztizhessenek érte, hogy meg sem hívtad őket, ahogy olvastam amit írtál, úgysem mennek el.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!