Karácsonyi üdvözlőkártyára a sablonos szövegeken kívül milyen rövid idézetet lehetne írni? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
Tudom, még messze van a karácsony, de nem szeretem az ilyesmi dolgokat az utolsó pillanatra hagyni. Főleg úgy, hogy saját magam készítem az ajándékokat, így az üdvözlőkártyákat is. A kellemes karácsonyi ünnepeket szöveg szerintem már megszokott. Írnátok ilyeneket? Köszönöm!2011. nov. 13. 16:31
1/8 A kérdező kommentje:
Picit bután fogalmaztam meg, de remélem érthető. Nem olyanokat keresek, mint a kellemes karácsonyi ünnepeket és a boldog karácsonyt.
2011. nov. 13. 16:37
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2011. nov. 13. 17:08
5/8 anonim válasza:
Kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót!
Ezt tuti senki nem küldi karácsonykor.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok!
Nagyon szívesen. Egyébként írd be a google-be, hogy karácsonyi idézetek, milliót kidob!
Szép estét!
7/8 anonim válasza:
" Elmédet, mint ablakba tett csizmát,
tartsd tisztán,
fényesen
és üresen.
Hogy befogadhassad, amit neked küld
Csillagmikulással Isten."
Na, jó, ez mikulási. De az ötleted nagyon tetszik és sikerül, remélem.
"A jászol üres
a sírbolt is üres.
Elegem van a süketségből
és a vakságból!
Most már elhengerítem a követ
A szívem ajtajából,
Bemegyek, és megkeresem
Az igazi Krisztust.
Bocs, ez meg húsvéti és karácsonyi együtt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 13. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!