Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az igazi férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazi férfiak? Létezik még egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak az ilyen 60 kg-os,cső gatyás kisgyerekeket látni.De olyat aki tényleg férfinak néz ki az eltűnt :s
2012. szept. 12. 19:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek! Sok a kis nyeszlett gyerek mostanában. De valamiért a legtöbb fiatal lánynak mégis ezek jönnek be. Lásd.: SP stb.

Azért örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik férfi kinézetű férfit keresnek. Így maradt még reményem. :)

Mivel én is ilyen vagyok. 187cm, sportos 84 kg. :)

2012. szept. 13. 09:58
 32/39 A kérdező kommentje:

05:24

kérdező féle ember?

Biztos van olyan akinek bejönnek a 60kg-os pasik,de én nem tartozom ezek közé.

Sajnálom...Ilyen vagyok.Ha velem van a hiba akkor velem van.De én nem sajnálom,hogy ilyen vagyok.

2012. szept. 13. 18:54
 33/39 anonim ***** válasza:

Nincs veled hiba.igazad van.a sok idiot szavazta le a többit.

Teljesen igazad van ebben.Férfiatlanak a mai fiúk.vékonyan oké.De ez a hülye stílus fuj undorító.még jobban kiemelik a vékonyságot

2012. szept. 13. 18:57
 34/39 A kérdező kommentje:
Am meg ez ugyan olyan mint h a legtöbb pasinak a vékony lányok kellenek.Ha a csaj 70 kg akkor már nem felel meg mert túl "dagadt".
2012. szept. 13. 19:30
 35/39 anonim ***** válasza:
az a 70kg is arányosan el tud oszlani akkor nincs semmi baj :)
2012. szept. 13. 19:32
 36/39 anonim ***** válasza:
63%

Tiszta szégyen, hogy mennyi sеggfej írt ide. Fingotok sincs az egészről, akkor mi a f@sznak írtok ide ti sеnkiháziak?!

Sokan vannak úgy, hogy hiába edzenek, akkor sem tudnak izmot felszedni, mert szar a genetikájuk! Hiába esznek sokat, semmi hatása. Szóval ti csak kussoljatok, mielőtt tudatlanul írtok baromságokat!

Amúgy pont hogy a kigyúr beképzelt bu.zik szoktak rózsaszínben feszíteni.

2012. szept. 14. 17:12
 37/39 anonim ***** válasza:

"Ha a csaj 70 kg akkor már nem felel meg mert túl "dagadt""

Miért nem azok? Nőietlen konyhás nénik...

2012. szept. 14. 17:23
 38/39 A kérdező kommentje:

nagyon nem...a 70kg-os lányokkal általában sokkal jobbak mint az ilyen 60kg-os lófejű lányok.

Nektek a 60kgos csaj kell a nagyobb lány már nem felel meg....nekünk meg a nagyobb darab pasi kell és a kicsi nem.

Ennyi.

2012. szept. 14. 18:45
 39/39 anonim ***** válasza:
70%

A 70 kg-os csaj dagadt disznó! Tőlük jobbak a 60 kilós csajok.

De a legjobbak az 50 kg-osok.

2012. szept. 14. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!