Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az igazi férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazi férfiak? Létezik még egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak az ilyen 60 kg-os,cső gatyás kisgyerekeket látni.De olyat aki tényleg férfinak néz ki az eltűnt :s
2012. szept. 12. 19:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"A 14-dik válasszal azt akarom mondani vagy elhízik vagy elvékonyodik ha nem figyel oda magár az életére egészségére

Mert ott ül egész nap lusta kijönni enni vagy mindig csak a kaját zabálja a gép előtt."

Én több éve nehéz fizikai munkát végzek, mégis 60 kiló vagyok. Nagyon életszagú, hogy az, aki nem kizárólagosan a gép előtt ül az kigyúrt meg nagydarab mert mozog...

2012. szept. 12. 20:38
 22/39 anonim ***** válasza:
51%

utolsó

Ha több kalóriát égetsz el meg nem viszed be a napi megfelelő kalória mennyiséget akkor...

2012. szept. 12. 20:57
 23/39 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem elég b*zisan néz ki az a csőgatya.Egyszer véletlenül a kezembe akadt egy olyan az egyik boltban és a vádlimra nem ment fel a combrésze.Pedig akkor még 72 kiló voltam,most meg 82 vagyok.Szerintem ezek a mai fiúk szánalmasak,mindnek nagy a pofája,de felkarjuk vékonyabb mint a csuklóm.Ráadásul órákat töltenek a hajukkal ami szerintem elég b*zis dolog.

21/F

2012. szept. 12. 21:07
 24/39 anonim ***** válasza:
34%

Mert bu.zik azért.

Hosszú a hajuk meg állítják a zselével meg vasalgatják olyan lányos, meg a rózsaszín póló bammeg, úristen már rögtön mondom magamnak ki ez a bu.zi?

2012. szept. 12. 21:14
 25/39 anonim ***** válasza:
34%

23. vagyok:Ma is láttam egy ilyen csírát rózsaszín trikóban feszíteni.Csak azt nem értettem,hogy mire feszített.

Nem értem én ezeket.Amikor általánosba jártam akkor,még megverték és leb*zizták azt aki rózsaszínben járt,most meg ezek a menők?!Szánalmasak,de nem csak az aki így öltözködik hanem az a lány is aki egy ilyennel összeáll,mert szerintem mindent elárul róla.

2012. szept. 12. 21:32
 26/39 anonim ***** válasza:

utolsó

Figyelj már,le pontoztak minket a bu.zik XDD

nem rég láttam hogy mind kettőnknek 100%-ban hasznosnak tűnik a válasz most meg lement 29%-ra xDD

2012. szept. 12. 21:40
 27/39 anonim ***** válasza:
Érdekes én sokat dolgoztam gyerekként is, tényleg elég kemény melót is mégsem lettem se magas, se izmos, vékony, alacsony srác vagyok, ez genetika. Ráadásul edzem is, sportolok rendszeresen, mégsem híztam el, nem kéne ennyire általánosítani, van, aki nem tud tenni ellene, ilyen az alkata és, ha beledöglik sem lesz izmos, benga állat. Örüljön, aki nagydarab, erős csontozatot és tömeget örökölt. Ezek kellenek a lányoknak, nem a magamféle vasággyal hatvankilósok.
2012. szept. 12. 22:36
 28/39 anonim ***** válasza:
Tényleg le lettünk pontozva.Szemét b*zik.Szemtől szemben én pontoznám le őket.:D
2012. szept. 12. 22:57
 29/39 anonim ***** válasza:

"Ha több kalóriát égetsz el meg nem viszed be a napi megfelelő kalória mennyiséget akkor...

"

Igen, ez a baj, azért nem tartanak férfinak a kérdező féle emberek. Sajnos nem tudok annyi kalóriát bevinni, hogy kompenzálni tudjam az egész napos fizikai munkát, sőt még utána gyúrjak is. Mondjuk nincs is barátnőm. Én már megszűntem férfinak lenni a külsőm miatt. Nem baj átadom a stafétát a kondiboyoknak, ők biztos erősebbek a díszizmaikkal és a menő cuccaikkal.

2012. szept. 13. 05:24
 30/39 anonim ***** válasza:
a férfi nem csak attól férfi, hogy 90 kilós, tiszta izom és borosta. a mai fiatalokból főleg a belső tulajdonságok hiányoznak a férfivá váláshoz.
2012. szept. 13. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!