Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az igazi férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazi férfiak? Létezik még egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak az ilyen 60 kg-os,cső gatyás kisgyerekeket látni.De olyat aki tényleg férfinak néz ki az eltűnt :s
2012. szept. 12. 19:52
1 2 3 4
 11/39 ASOT ***** válasza:
0%

esküszöm ennél még az a fubus nadrág mánia is jobb volt amiben mászkáltak.

Az se volt valami tuti :)

De legalább még fiúnak néztek ki a srácok :)

2012. szept. 12. 20:14
 12/39 anonim ***** válasza:

Vannak még ilyenek

de ebben a korosztályban most ez a trendi... 20 körül azért már más a helyzet

2012. szept. 12. 20:15
 13/39 A kérdező kommentje:

20:03

végre valaki *-*

lehet,hogy rengeteg van csak én nem találom meg őket >.<

20:15 igen,nekem ezért volt mindig is 20 feletti pasim.

2012. szept. 12. 20:19
 14/39 anonim ***** válasza:

De most más az élet.

Fejlődött a világ feltaláltak olyan gépeket hogy nem kell hozzá sok ember vagy ha kell is akkor is csak ül benne.

A mai fiatalok ott van a számítógép ilyen fiatalon sokkal Élethűbb ott az élet mint kint a valóságban (jó grafika játék élmény stb..)

Fiatalon nem lehet ugye csak úgy mindent megtenni

ezért is könnyebb a call of duty-ban Rambot játszani

vagy a need for speed-ben Brian O'Conner-t játszani.

De még talán itt se lenne baj hanem az idővel amit azzal tölt még talán az az 1-3 óra nem lene baj de azt sem minden nap, attól függ milyenek az igényeinéhány napon napon pedig sport meg ugye tanulás közben.

stb..

2012. szept. 12. 20:22
 15/39 anonim ***** válasza:
47%
igen, kérdező, sztem is veled van a baj
2012. szept. 12. 20:24
 16/39 anonim ***** válasza:
Pedig vannak, én speciel olyan suliba járok, ahol 90%-ban csak elég nagydarab, gyúrós fickók vannak. Persze akad néhány ilyen nádszál izé, de ők vagy hamar kihullanak, vagy meg lesznek emberelve egy idő után. Persze az izmosabbak körében is hódít ez a tapadós cucc meg kivágott rózsaszín póló dolog, de még mindig nem ez az általános. 50% megfelel a leírásodnak, pedig mind tizenéves, én is 17 vagyok, mondhatni elég izmos, és hát szőrös, mint Chewbakka, bár ennek pont nem örülök. :) Szóval van sok, csak keresni kell, akárcsak a nőies lányokat.
2012. szept. 12. 20:26
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

dehogy van kérdezővel baj -.-

igaza van

2012. szept. 12. 20:27
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

2. vagyok én meg pont az olyan lányokat keresem akik férfinak kinéző fiúkat keresnek, eddig több kevesebb sikerrel

17/F

2012. szept. 12. 20:28
 19/39 anonim ***** válasza:
és szerintem sem veled(velünk) van a baj
2012. szept. 12. 20:29
 20/39 anonim ***** válasza:
29%

A 14-dik válasszal azt akarom mondani vagy elhízik vagy elvékonyodik ha nem figyel oda magár az életére egészségére

Mert ott ül egész nap lusta kijönni enni vagy mindig csak a kaját zabálja a gép előtt.

2012. szept. 12. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!