Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi férfiak? Létezik még egyáltalán?
Hát ez borzasztó!
Ez hogy lehet?
Hová tűnhettek?
(amúgy a fiatal korosztályban nem csoda)
fiatal korosztályban nem találsz ilyet.mi átlagos testalkatúak is kilógunk a suliból...
F19
17 leszek
De úgy tűnik,hogy velem van a baj amiért nekem ezek nem jönnek be.
Min 70 kg,normálisan öltözik,nem cső gatya meg a többi.Van ahol szőrös,nem úgy viselkedik mint egy kisgyerek.
:D akkor olyan pasit keresel mint én.átlagos sima farmer.sima 1színű póló.Szőrös vagyok.181 cm magas.75 kiló.átlagosan izmos :)
rengeteg hasonló adottságú srác van még
24 éves korig szerintem senkit se ítélj meg testalkatról valaki hiába megy el kondizni még akkor se vesz fel annyi izmot magára hogy jaj most már jól nézek ki.
A testalkatot nem minden fiatal tudja rögtön megváltoztatni kinél hogy áll be és hogy mikor és aztán lehet javítani szépen rajta de azért nem árt a mozgás közben sem.
Azt hiszed hogy az nagy valaki aki kompresszorral felfújja magát?
utolsó válaszoló! itt nem is legfőképp erről van szó.
Hanem ha valakinek nádszál lábai vannak az ne vegyen fel testhez simulós farmert mert néha olyanokat látok az utcán hogy egy csajnak vastagabb a lába, és egyszerűen borzalmasak.
Néha nem lehet tudni hogy ki a barátnő...
# 9 teljesen igazad van! én annó 5 éve 9. osztályban mindenki gyúrósnak hitt.pedig csak a telken meg otthon dolgoztam.semmi extra mindig volt valamit cisnálni.
ezek meg már a táskától is meghalnak.. ez nem is lenne baj.de úgy öltöznek mint a lányok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!