Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok igazi Férfiak? Mondjuk 25 éven felül?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 08:44
1/24 anonim válasza:
Nem jól, közel s távol sehol egy vörös csaj.
2/24 anonim válasza:
Hol, hol???
Kapcsolatban!
Aki 25 éves elmúlt, és még mindig egyedül van, az nem véletlen. :)
3/24 A kérdező kommentje:
Ettől féltem:)
2011. ápr. 28. 08:51
4/24 anonim válasza:
Mit jelent Neked az igazi férfi kifejezés? 25-ön felül is egy kicsit tág fogalom. 26, 35, 60? :)
5/24 anonim válasza:
Itt vagyok, de nem kellenék neked, mert csúnya vagyok.
6/24 A kérdező kommentje:
Nehéz megfogalmazni az ideális, igazi férfi fogalmát. Nyilván minden nőnek más és más elvárásai vannak. Számomra fontos, hogy biztonságban érezhessem magam mellette, legyen magabiztos, talpraesett, intelligens, felnézhessek rá. Fontos, hogy tudjunk együtt nevetni. Nőnek érezhessem magam mellette. Röviden ennyi...
2011. ápr. 28. 08:59
7/24 anonim válasza:
Én szép vagyok, de ha nem vagy vörös akkor esélyed nincs nálam. Nem értem, régen annyi vörös csaj volt mint a nyúlsz@r, most meg lepkehálóval kell őket vadászni.
8/24 anonim válasza:
Nálam a magabiztosságon kívül minden megvan, azt pedig ti nők vettétek el :P
9/24 A kérdező kommentje:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:01
:) Biztos van benne igazság, az egész női társadalom nevében kérek elnézést Tőletek ezért. Ez azért következhetett be, mert az utóbbi időben teljesen megváltozott a nők és a férfiak szerepe akár a kapcsolatban,akár az ismerkedésnél. Én jobban szeretem a klasszikus szereposztást: Férfi meghódít, Nő hárít, Férfi nem adja fel, Nő beadja a derekát:)
2011. ápr. 28. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!