Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, hogy nagyon tetszik egy fiú, mondjuk az utcán, de, akkor sem néztek rá, sem a szemébe? Mert szégyenlősek vagytok? Pl.
Csak,mert sokszor érzem úgy,hogy bejövök a csajsziknak,de akad olyan,hogy annyira látszik,hogy nem akarnak rám nézni,de szeretnének!:D
Szal,így a szemük sarkából.
Meg az zavar,hogy alapból sok csaj megnéz,de ha egy haverommal vagyok vagy,akárki mással,akkor meg inkább a másikat nézik meg,pedig hozzám képest gyengébben néz ki?
Ez miért lehet?
engem jó nőnek mondanak(pasik) de vhogy mégsem merek a túl jó pasikra nézni, m félek, h nevetség tárgya leszek. (a srác megszégyenít, kigúnyol, h minek bámulom).
sztem sokan azt hiszik talán, h áá, úgysincs nálad esélyük, és inkább nem mutatják ki, h tetszel nekik (ez egyébként fordítva is előfordul sztem.)
és igen, szégyenlősség miatt is lehet (én pl. szégyenlős vok, és nincs önbizalmam se).
20/L
Nálam már előfordult, hogy nem mertem rá nézni a fiúra. Én is attól féltem, mint amit már az előttem szólók mondtak.
Nem lehet, hogy ha a haveroddal vagy, akkor azért Őt nézik, mert több az önbizalma hiába néz ki kevésbé jól?
Sokat számít ám az önbizalom! :)
Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!