Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire vagytok egymás előtt szégyenlősek?
WC-n? A lányok lehet, hogy kettesével járnak buliban mosdóba, de pisilni csukott ajtók mögött egyedül szoktak.
Szülők, tesók előtt nem pucérkodok, barátok előtt se, tehát nem kell miért szégyenlősködnöm. Ha barátnőnél alszom, akkor a fürdőben öltözöm át zuhany után, ha mégsem, hát puff neki.
Barátom előtt nem, annak meg mi értelme lenne. Nem flangálok előtte meztelenül, de nem takargatom magam, hogy nehogy meglássa a nunimat.
24/N
A szüleim, testvérem előtt szégyenlős vagyok. Jó, az nyilván nem zavar, ha öltözök és mondjuk épp melltartóba vagyok és benyitnak. De egyébként ilyenkor ki szoktak menni, tudják, hogy jobb szeretek egyedül öltözni. Teljesen meztelenül meg már évek óta nem láttak, de szerintem ez így van rendjén :D
Barátok, osztálytársak előtt. Olyan értelemben nem vagyok szégyenlős, hogy ha tesin átöltözünk. Nem jelent gondot átöltözni a lány osztálytársaim előtt, de azért nem vagyok percekig melltartóban.
Igazából ez vagyok én, ha magasabb vagy vékonyabb, vagy éppen kövérebb lennék, már nem önmagam lennék, sok külső adottságunkról nem tehetünk, ezért el kell fogadnunk magunkat és egymást. Arról nem beszélve, hogy ilyen tesin átöltözős témánál miért kell szégyenlősködni, hiszen a melltartó-bugyi kombó majdnem olyan, mint a bikini és sok lány a strandon egyáltalán nem szégyenlős, pedig hát ott is sok másik lány van..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!