Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szégyenlősek fehérneműben mikor fürdőruhában ugyanúgy látni mindent?
hát a fürdőrucit azért veszi fel hogy mutogassa magát. a fehérnemű mert egy intimebbnek számító dolog szerintem. de tényleg jópofa kérdés:)
23f
Azért, mert én például fehérneműben csak a párom előtt szoktam flangálni, vagy barátnők előtt. Ez intimebb dolog sokkal. Ezt azért ti férfiak sem vitathatjátok, és talán ha elgondolkodtok kicsit, felfogjátok. Nem túl bonyolult.
De igen, végre egy jópofa kérdés:)
Társadalmi elfogadottság. A strandon mindenki fürdőruhában van, így komfort érzetet kelt, hogy ő is abban lehet.
Ellenben fehérneműben csak intim helyzetekben látni őket, szex előtt/után, öltözés közben. Nos, ha ilyen esetekben valaki olyan látja őket akinek nem kéne, az szégyen érzetet kelt sokakban, és az "intim szférájuk megsértésének" fogják fel.
Jogos a kérdés.
A legjobb az egyébként, hogy egy mai, vizes, feszes és vékony anyagú fürdőruha sokkal többet megmutat, mint egy fehérnemű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!