Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lányok! Ti mit gondoltok, ha megláttok egy lányt, egy ilyen fürdőruhában? (kép)
Figyelt kérdés
Nekem is hasonló az alakom.Szoval nem tul erőltetett? igazából meg van rá az okom, hogy ilyet tipusu fürdőruhát hordjak, ne egyszerű bikinit.
2011. jún. 20. 12:22
1/18 anonim válasza:
férfiszemmel teljesen követhetetlen és megkülönböztethetetlen a fürdőruhadivat, de csinos lehet így.
2/18 anonim válasza:
nekem nem jön be. de lehet h csak azért mert idős a néni.
4/18 anonim válasza:
én is ilyet szeretnék,mert vékonyit és kell is az nekem :D nekem tetszik szerintem jo,nem a sima egyszerü egybe vagy kétrészes...
6/18 anonim válasza:
Semmit, hordjad nyugodtan :) 19/f
8/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép fürdőruha :)
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor most megnyugodtam:)
2011. jún. 20. 12:26
10/18 anonim válasza:
Szerintem rendben van. (Más kérdés, hogy engem zavarna, ha középen egy csíkban nem barnulnék.)
De egyébként nagyon csinos! Különösen tetszik így egyszerű feketében, a sok csicsa már nem kéne rá, mert elég izgalmas maga a szabás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!