Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszodai tusolóban meztelenül szoktatok zuhanyozni, vagy fürdőruhában?
már miért nem tusoljak meztelenül????
Ha valaki nézni akar akkor nézen, engem nem zavar
13L
Nekem változó, van, amikor leveszem, de ha utána rögtön megyek haza akkor nem mindig, otthon úgyis lezuhanyozom.
Nálunk nagyon kevesen fürdenek meztelenül, nincs függöny, egymással szemben vannak a zuhanyok, az öltöző felől is belátni. Mostanában amikor megyek tele van a zuhanyzó tizenévesekkel, ők soha nem vetkőznek le és ha látnak egy pucér 40-en felüli nőt, akkor összevissza vihognak meg sugdolóznak.
Huszonéves vagyok és nem különösebben szégyenlős, de valahogy nem hiányzik, hogy 15 darab tini stírölje a mellem, miközben samponozom a hajam..
Bár az öltözőben úgyis teljesen levetkőzöm.
Kollégiumban meztelenül fürödtem, nem volt függöny és átjártunk egymáson, de az azért más.
Ott egy szál törölközőben átlépdeltem a folyosón ülők között.
Én meztelenül, ruhában nem is lehet rendesen fürdeni. Akkor inkább nem is zuhanyzom le, csak otthon.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!