Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uszodai tusolóban meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uszodai tusolóban meztelenül szoktatok zuhanyozni, vagy fürdőruhában?

Figyelt kérdés
Mindig van néhány olyan nő aki nem veszi le a fürdőruháját. Nem értem, hogy nők között miért kell ez a szégyenlőség, sokkal egyszerűbb meztelenül tusolni.
2011. okt. 31. 10:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy meztelenül! Jó, hogy nem télikabátban.
2014. dec. 1. 17:24
 22/37 anonim ***** válasza:
85%

Nem is tudok úszni :D

19F

2015. jan. 13. 16:50
 23/37 anonim ***** válasza:
57%
Csakis meztelenül! Imádom mutogatni magam! Ha más csajok is levetkőznek az még jobb
2015. máj. 24. 18:07
 24/37 anonim ***** válasza:
74%
Csak a szappanért ne hajolj le!
2015. aug. 23. 22:01
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokan vagyunk bent csak fürdőruhában, ha egy-két vendég akkor leveszem.

Nyitottak a zuhanykabinok, higiéniai okokból nincs függöny rajtuk amit meg is értek, mivel nincs rosszabb érzés mint egy nedves-gyanús állagú zuhanyfüggöny lengedezése a pucér tested körül. Főleg ha még rád is tapad egy pillanatra jaj.

2019. febr. 2. 10:15
 26/37 anonim ***** válasza:
Meztelenül
2019. febr. 20. 22:09
 27/37 anonim ***** válasza:
36%

Nyilván meztelenül.

Nyilván olyan helyre járok, ami van annyira civilizált, hogy rendelkezik ajtóval vagy zuhanyfüggönnyel.

Nem is értem, miért kellene mutogatnom magam vadidegeneknek? Vagy mások milyen helyekre járnak?? Feltalálták már az ajtót és hasonló mágikus dolgokat már egy ideje. Jó bugris hely lehet, ahol nem ismerik.

2019. márc. 1. 15:27
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok, de meztelenül. Max az szokott fürdőruhában, aki nem rendesen tusfürdővel zuhanyzik, hanem csak leöblíti magáról a klóros vízt.

Budapesten én még nem voltam olyan uszodában, ahol van ajtó. Mindenhol nyíltak a zuhanyozók egymással szemben. Az új Duna Arénában is.

2019. márc. 10. 17:53
 29/37 anonim ***** válasza:
Csupaszon
2019. márc. 28. 23:19
 30/37 anonim válasza:

Ha van függöny akkor meztelenül és viszem a törölközőmet, hogy utána abba legyek.

Ha nincs akkor marad a fürdőruha.

17/L

2019. jún. 22. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!