Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszodai tusolóban meztelenül szoktatok zuhanyozni, vagy fürdőruhában?
Ha sokan vagyunk bent csak fürdőruhában, ha egy-két vendég akkor leveszem.
Nyitottak a zuhanykabinok, higiéniai okokból nincs függöny rajtuk amit meg is értek, mivel nincs rosszabb érzés mint egy nedves-gyanús állagú zuhanyfüggöny lengedezése a pucér tested körül. Főleg ha még rád is tapad egy pillanatra jaj.
Nyilván meztelenül.
Nyilván olyan helyre járok, ami van annyira civilizált, hogy rendelkezik ajtóval vagy zuhanyfüggönnyel.
Nem is értem, miért kellene mutogatnom magam vadidegeneknek? Vagy mások milyen helyekre járnak?? Feltalálták már az ajtót és hasonló mágikus dolgokat már egy ideje. Jó bugris hely lehet, ahol nem ismerik.
Pasi vagyok, de meztelenül. Max az szokott fürdőruhában, aki nem rendesen tusfürdővel zuhanyzik, hanem csak leöblíti magáról a klóros vízt.
Budapesten én még nem voltam olyan uszodában, ahol van ajtó. Mindenhol nyíltak a zuhanyozók egymással szemben. Az új Duna Arénában is.
Ha van függöny akkor meztelenül és viszem a törölközőmet, hogy utána abba legyek.
Ha nincs akkor marad a fürdőruha.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!