Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vagytok igazi Férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok igazi Férfiak? Mondjuk 25 éven felül?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 08:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
és mindemellé te mit tudnál nyújtani a férfinak? Pl mivel foglalkozol?
2011. ápr. 28. 09:20
 12/24 A kérdező kommentje:

Mit tud nyújtani egy nő a férfinak? Önmagát:) Szerelmet, gondoskodást, gyengédséget,barátságot, jó szexet:)

Én tanulok, jövőre diplomázok, mint jogász.

2011. ápr. 28. 09:24
 13/24 anonim ***** válasza:
Én 25f vagyok és még soha nem volt senkim :(
2011. ápr. 28. 09:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam hogy tudsz majd olyat mondani ami érdekel. :D De pont ez az egyik. Remélem szereted a szakmád és sikeres leszel.
2011. ápr. 28. 09:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Randivonal.hu-n. A fizetős övezetben... legalábbis én ott leltem meg a férjem. Aki szép, okos, diplomás, sportos, szórakoztató és elég hamar készített nekem egy remek utánpótlást is, aki most már itt szunyúkál a kiságyában.:D
2011. ápr. 28. 10:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Aki 25 éves elmúlt, és még mindig egyedül van, az nem véletlen. :)"

Aki ilyet ír, az ostoba. Ismerek több 25 feletti, sőt 35 feletti lányt, akik egyedül vannak és bármikor találhatnának párt. De minél idősebb az ember, annál fontosabb, hogy megbízható partnert találjon. Bátrabban is mer szakítani az idősebb, mert tudja, hogy eljár az ideje, ha nem lép időben.

Mondhatnám, hogy aki 25 év alatti és egyedül van... na az nem véletlen.

35/F

2011. ápr. 28. 10:35
 17/24 anonim ***** válasza:

itt! :)

nekem nem az a gondom, hogy nem adódik senki, hanem az a gondom, hogy egyik kapcsolatom se tart tovább, 5-6 hónapnál, nem tudom megunom túl hamar megunom a nőket valamiért....

De egyszer eljön majd az igazi , bízok benne! :) 27/f

2011. ápr. 28. 11:25
 18/24 anonim ***** válasza:

"Én jobban szeretem a klasszikus szereposztást: Férfi meghódít, Nő hárít, Férfi nem adja fel, Nő beadja a derekát:)"

De ha a férfi ronda, próbálkozhatna ítéletnapig nálad is.

2011. ápr. 28. 11:26
 19/24 Ywerd ***** válasza:

Rossz helyen keresgélsz szerintem.

Az igazi férfit messziről kiszúrhatod.A járásából ,a kisugárzásából...Amióta nekem rendben van az életem,ez meg is látszik rajtam,ha ránézek egy nőre ,60%ban megkapom azt a második pillantást,vagy gesztust ami után már csak rajtam múlik,hogy odalépek e ill kezdeményezek.És nem gondolom hogy különleges vagyok,rengeteg ilyen férfi van,igaz hogy még több az olyan,akit én csak elpuncisodott pasinak hívok :D

2011. ápr. 28. 11:29
 20/24 anonim ***** válasza:

"Férfi meghódít, Nő hárít, Férfi nem adja fel, Nő beadja a derekát"

aha persze, nem te vagy a hófehérke? Aztán meg ha a férfi elmegy más nőhöz, akkor az a nő ribanc, a pasi meg csak dugásra megy... vagypedig mint pasi megkapom "na ez sem ért a szóból mert tökhülye"

:D bocsi kedves, nekem 25 évesen se volt még senkim, de volt 2 nagy kűzdelmem, és igazából annyira magasról szrtatok rá, hogy hihetetlen.

Szal, erről azért lassan tegyél le, mert idővel minden pasi rájön, hogyha már "túl" sokat kell kűzdeni egy nőért, akkor felesleges, és akkor hátra arc!

2011. ápr. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!