Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Honnan és mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Honnan és mikor tudtátok hogy Ő Az A Lány?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, ki mikor érezte az először a barátnőjéről, hogy őt fogja e elvenni! Hogy normális e az hogy egy más féléves kapcsolatnál a barátomnak még az összeköltözés is sok lenne.

Ő 24 én 23.

Állandóan azt mondogatja hogy nem tervez előre. De mint kiderült ez a nem tervezés olyan, hogy úgy van vele hogy még együtt leszünk egy ideig, de aztán vége lesz... persze hozzá tette, hogy nem tudja mi lesz, csak mivel nem akar még a házasságra gondolni, így csak ez a variáns létezik.

Nem azt akarom, hogy elvegyem. Én csak össze szeretnék vele költözni, ha lediplomáztam, ami jövőre lesz.

De azért zavar, hogy ha már nem tervez, akkor a végét se lássa. Mert én meg olyan vagyok, ha valakit szeretek, akkor vele képzelem el az életem, még akkor is talán nem ő az, de amíg szeretem őt látom annak.

2012. márc. 11. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem ugyanúgy álltok hozzá a kapcsolathoz,szóval ez probléma :/

Mond el neki,hogy te úgy gondolod,hogy diploma után összeköltözhetnétek.De ha erre nem gondol,akkor jobb ha nem pazaroljátok egymás idejét...

2012. márc. 11. 12:22
 2/2 asdface ***** válasza:

Én 24 évesen nem bánnám ha már gyerekem lenne. Mondjuk ezt embere válogatja,de elég hülye felfogása van. Amikor én voltam kapcsolatban és éreztem,hogy ennek vége lesz,akkor ez be is következett sajnos. Én hiszek az ösztönökben és a te helyedben -mivel szóvá tette- valószínű döntés elé állítanám.

Nekem már élettársam lennél legalább féléve.

2012. márc. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!