Nők&Férfiak! Mindíg hűségesek tudtatok maradni a párotokhoz/házastársatokhoz?
Érdekelne, hogy valóban olyan romlott világban élünk hogy nem létezik már a holtig hűséges ember? Kérlek írjatok kort, nemet és hogy mennyi idő elteltével léptetek félre először, valamint miért?
Bocsi hogy ilyen sok kérdés,csak a minap a bartánőimmel erről kezdtünk filozofálni,és érdekelne mások tapasztalata,véleménye is.Nagyon megköszönném ha csak normális válaszokat kapnék.
32/N
miért arra vagy kiváncsi, hogy mennyi idő után léptek félre? miért nem arra, hogy mennyi ideig szerették egymást? már a kérdés feltevése is prekoncepcióról szól.
Mi 5 éve vagyunk együtt, és nem csaltuk meg egymást. Ez egy döntés kérdése. Ez nem hirtelen felindulás, meg nem alkalom szüli... ezek csak kifogások.
Még egyszer sem.33f.
9 éve vagyunk együtt...
Soha nem csaltam meg a páromat és nem is fogom. PEdig voltunk már a szélsőségek mindkét részén, éltünk együtt és voltunk (vagyunk) távkapcsolatban is.
Számunkra ez ismeretlen szó...megcsalás nincs, csak gerinctelen, intelligencia nélküli ember...
ma 21:56
3év elteltével és nem tudok rá okot, hogy miért is. Elcsábultam egy bulin.
sosem csaltam meg egyik páromat sem, így a férjemet sem.
35/N
8 éve együtt, 4 éve házasok, nem csaltuk meg egymást!
27/L 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!