Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők&Férfiak! Mindíg hűségesek...

Nők&Férfiak! Mindíg hűségesek tudtatok maradni a párotokhoz/házastársatokhoz?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy valóban olyan romlott világban élünk hogy nem létezik már a holtig hűséges ember? Kérlek írjatok kort, nemet és hogy mennyi idő elteltével léptetek félre először, valamint miért?

Bocsi hogy ilyen sok kérdés,csak a minap a bartánőimmel erről kezdtünk filozofálni,és érdekelne mások tapasztalata,véleménye is.Nagyon megköszönném ha csak normális válaszokat kapnék.

32/N

2010. okt. 19. 21:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

Ma 21:58

Ezt most melyikünknek irtad???

kettő(ma 21:56) van.

2010. okt. 19. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éve élek ugyanazzal az emberrel, és eddig nem csaltam meg, söt igazán kisértést sem éreztem erre. Ezzel ö is ugyanigy van.
2010. okt. 19. 22:17
 13/25 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos egyszer sem sikerült még. Sajnos..
2010. okt. 19. 22:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azt fogják mondani egyesek, hogy kb. 26 évesen (mert még van pár hetem addig) fiatal vagyok, de én eddig mindig hűséges voltam. (nő vagyok) Nekem nem fér bele a megcsalás, úgy vagyok vele, hogy ha valakivel nem működik, azt előbb le kell zárni és utána nyitni egy másik kaput, nem párhuzamosan. Lehet, hogy az is befolyásol, hogy a családban és ismerősi körben látok a megcsalásra elég sok rossz példát, minden esetre én nem akarom megalázni a társamat és rossz példát mutatni a leendő gyerekeimnek.
2010. okt. 19. 22:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
9 éve élünk együtt jóban-rosszban.Nem azért mentem férjhez, hogy kikacsingassak a kapcsolatból.Nekem a házasság szent. Ha mégis úgy alakulna, először elválnék, majd csak azután keresnék egy új kapcsolatot. De
2010. okt. 19. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

10 év alatt egyszer sem, de nem tudom, miért... mint nővel, nem foglalkozik már velem (értitek).

Minden önbizalmam odalett, lehet, hogy azt érzem, már nem is kellenék senkinek.

39 N

2010. okt. 19. 22:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most nincs kapcsolatom, de az eddigiekben mindig hűséges voltam. A leghosszabb kapcsolatom 3 év volt, a legrövidebb pár hónap. Nekem az az elvem, hogy aki mással akar ágyba bújni, annak legyen annyi vér a pucájában, hogy előtte véget vet a kapcsolatának. Ha erre nem képes, akkor tán csak nem annyira fontos az a hancúr valaki mással.
2010. okt. 20. 00:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen párkapcsolatom volt eddig, a férjemnek is, 15 éve vagyunk házasok, nem kell más, mert

1. ideálisak vagyunk egymásnak, hála Istennek

2. gerinctelen dolognak tartjuk a megcsalást, amire nincs mentség. Elvesztenénk azt a csodát, amiben 15 éve élünk.

2010. okt. 20. 01:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
mindig! soha nem csaltam meg senkit és eszembe sem jut megcsalni a férjemet! sőt, még engem sem csaltak meg soha. és nem is fognak. úgyhogy vannak még tényleg hűséges emberek.... 34/nő
2010. okt. 20. 06:14
 20/25 anonim ***** válasza:
15 év alatt egyszer sem csaltam meg a férjemet!És ő sem engem, ez tuti!Szerelmes vagyok a mai napig, még ennyi idő után is minden alkalmat megragadunk a szexre, érzem, hogy szeret, hogy kíván, tökéletes családapa, akkor minek is csalnám meg?
2010. okt. 20. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!