Nők&Férfiak! Mindíg hűségesek tudtatok maradni a
párotokhoz/házastársatokhoz?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy valóban olyan romlott világban élünk hogy nem létezik már a holtig hűséges ember? Kérlek írjatok kort, nemet és hogy mennyi idő elteltével léptetek félre először, valamint miért?
Bocsi hogy ilyen sok kérdés,csak a minap a bartánőimmel erről kezdtünk filozofálni,és érdekelne mások tapasztalata,véleménye is.Nagyon megköszönném ha csak normális válaszokat kapnék.
Én 23 éve élek ugyanazzal az emberrel, és eddig nem csaltam meg, söt igazán kisértést sem éreztem erre. Ezzel ö is ugyanigy van.
2010. okt. 19. 22:17
13/25 anonim válasza:
Sajnos egyszer sem sikerült még. Sajnos..
2010. okt. 19. 22:34
14/25 anonim válasza:
Biztos azt fogják mondani egyesek, hogy kb. 26 évesen (mert még van pár hetem addig) fiatal vagyok, de én eddig mindig hűséges voltam. (nő vagyok) Nekem nem fér bele a megcsalás, úgy vagyok vele, hogy ha valakivel nem működik, azt előbb le kell zárni és utána nyitni egy másik kaput, nem párhuzamosan. Lehet, hogy az is befolyásol, hogy a családban és ismerősi körben látok a megcsalásra elég sok rossz példát, minden esetre én nem akarom megalázni a társamat és rossz példát mutatni a leendő gyerekeimnek.
2010. okt. 19. 22:50
15/25 anonim válasza:
9 éve élünk együtt jóban-rosszban.Nem azért mentem férjhez, hogy kikacsingassak a kapcsolatból.Nekem a házasság szent. Ha mégis úgy alakulna, először elválnék, majd csak azután keresnék egy új kapcsolatot. De
2010. okt. 19. 22:55
16/25 anonim válasza:
10 év alatt egyszer sem, de nem tudom, miért... mint nővel, nem foglalkozik már velem (értitek).
Minden önbizalmam odalett, lehet, hogy azt érzem, már nem is kellenék senkinek.
39 N
2010. okt. 19. 22:56
17/25 anonim válasza:
Nekem most nincs kapcsolatom, de az eddigiekben mindig hűséges voltam. A leghosszabb kapcsolatom 3 év volt, a legrövidebb pár hónap. Nekem az az elvem, hogy aki mással akar ágyba bújni, annak legyen annyi vér a pucájában, hogy előtte véget vet a kapcsolatának. Ha erre nem képes, akkor tán csak nem annyira fontos az a hancúr valaki mással.
2010. okt. 20. 00:08
18/25 anonim válasza:
Egyetlen párkapcsolatom volt eddig, a férjemnek is, 15 éve vagyunk házasok, nem kell más, mert
1. ideálisak vagyunk egymásnak, hála Istennek
2. gerinctelen dolognak tartjuk a megcsalást, amire nincs mentség. Elvesztenénk azt a csodát, amiben 15 éve élünk.
2010. okt. 20. 01:55
19/25 anonim válasza:
mindig! soha nem csaltam meg senkit és eszembe sem jut megcsalni a férjemet! sőt, még engem sem csaltak meg soha. és nem is fognak. úgyhogy vannak még tényleg hűséges emberek.... 34/nő
2010. okt. 20. 06:14
20/25 anonim válasza:
15 év alatt egyszer sem csaltam meg a férjemet!És ő sem engem, ez tuti!Szerelmes vagyok a mai napig, még ennyi idő után is minden alkalmat megragadunk a szexre, érzem, hogy szeret, hogy kíván, tökéletes családapa, akkor minek is csalnám meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!