Nők&Férfiak! Mindíg hűségesek tudtatok maradni a párotokhoz/házastársatokhoz?
Érdekelne, hogy valóban olyan romlott világban élünk hogy nem létezik már a holtig hűséges ember? Kérlek írjatok kort, nemet és hogy mennyi idő elteltével léptetek félre először, valamint miért?
Bocsi hogy ilyen sok kérdés,csak a minap a bartánőimmel erről kezdtünk filozofálni,és érdekelne mások tapasztalata,véleménye is.Nagyon megköszönném ha csak normális válaszokat kapnék.
32/N
Nem vagyok rá büszke, de nem taganám le soha. 8 év után léptem félre. Nagyon rosszban voltunk a férjemmel, elbizonytalanodtam, hogy szeretném-e folytatni vele az egész kapcsolatot. Nem a háta mögött ment ez az egész, elmondtam, hogy van valakim, mert úgy érzem kettőnk közt nem működik a dolog. Viszont elengedni nem tudtuk egymást, túl sok minden kötött akkor már össze. Végül egy év alatt visszahódított. Nem megszokásból mentem hozzá vissza, nem azért mert a másik férfi kidobott stb. Egyszerűen rájöttem, hogy egy idő után minden kapcsolatban előjönnek a problémák (is). Azóta eltelt 4 év, vitáink vannak a mai napig (mint mindenkinek), de egyikünk se menekül máshoz ilyenkor, inkább igyekszünk megoldani, megbeszélni mindent. Lehet hülyén hangzik, de mi mindketten tanultunk ebből az esetből: ő megértette, hogy nem csak egy kapcsolat elején kell figyelmesnek lenni, hanem folyamatosan ápolni kell azt; hogy egy kapcsolatban igazat kell mondani (előtte amit kérdezett az sem volt igaz) stb. én meg azt, hogy problémák mindenhol vannak.
29/N
Én nem léptem félre soha, ez tuti.
4,5 éves kapcsolat
21/L és 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!