Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álltok ilyenkor a párotokhoz? Hogyan hódítottátok vissza?

Figyelt kérdés
Akivel esetleg történt ilyen. Tegnap vallotta be a párom, hogy "valami megváltozott", azóta azon gondolkodom hogy hódítsam vissza, vagy hogyan tartsam meg, kézzel lábban kapálózom. De ez annyira megalázó számomra. Én soha nem "hódítgattam" férfiakat, mindig fordítva történt. Szánalmasnak érzem magam, amiért így kiszolgáltattam magam neki. Hasonló történetek esetleg? Meg ha már tanács, akkor az is érdekelne, hogy akinek sikerült visszahódítani a párját, az hogy csinálta, illetve hogy hogyan állt a kapcsolathoz a nagy bevallás után. Még csak egy éve vagyunk együtt. 18L 21F
2011. júl. 23. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nos, erre elég nehéz úgy válaszolni, hogy az ne okozzon neked lelki bánatot. Írtad, hogy a párod tegnap bevallotta neked, hogy "valami megváltozott". Nos ez valóban nehéz és szomorú dolog. Megpróbálhatod a visszahódítást, de sajnos van olyan mikor ez eredménytelen bár ezzel nem csorbul a büszkeséged, de nem szabad beleélned magad. Olyan alapon meg, hogy vagy sikerül vagy nem. Ha még érez irántad valamit akkor talán, de csak talán sikerülhet, ha viszont már sajnos abszolút semmit nem érez, akkor hiába minden fáradozás, csak tovább emésztheted magad, mert egyre fájdalmasabb. A legokosabb döntés az lenne, ha hagynád menni saját útjára és te is mennél saját utadra hidd el más mellett is megtalálnád a boldogságot, bár tudom, hogy ezt nehéz elfogadni és fájdalmas, de csak egyre jobban belemélyülsz a dolgokba és akkor nehezebben tudod Őt elfelejteni. Mert lehetséges, hogy csak időpazarlás lenne hódítgatni. :( Szerintem meg lépj túl, mert nem kizárt, hogy ennek már nincs értelme. Minden esetre nagyon sajnálom és azt kívánom, hogy ne sokáig tartson ez a fájó érzés neked, mihamarabb rendbe jöjjön az érzelmi állapotod.
2011. júl. 23. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:

ugyan ez történt velem egy éve.. nagyon szerettem a fiút, de ő : sajnálom valami megváltozott..

összetörtem kiakadtam, sokat sírtam, és megalázkodtam.. holott soha nem futok egy pasi után sem. de annyira szerettem hogy nem bírtam elengedni.

mondhatni visszakönyörögtem magam. megbántam. újra folytattuk de semmi nem volt olyan mint előtte. ő nem szeretett ,én pedig a csillagokat is lehoztam volna érte. Nagyon szerettem, de ő már nem foglalkozott velem,megalázott,semmibe vett, levegőnek nézett. csak arra voltam hogy legyen kit ... ha épp kellett.. fél évig voltunk még utána együtt. és nagy nehezen szakítottam. nem bírtam tovább . pedig még a mai napig szeretem :( Ha akkor elfogadtam volna hogy vége, akkor előbb túlestem volna raja, és nem kellett volna annyi rossz dolgon átmenni.

20/L

2011. júl. 23. 10:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Szakítani elvileg nem akar, csak azt mondta, hogy belefáradt már a vitákba. Azt is mondta, hogy "kezd minden oké lenni" megint, de el nem hiszem, hogy napok alatt kiszeret belőlem majd újra belém szeret.
2011. júl. 23. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért vitázol vele szeressétek egymást!
2011. júl. 25. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Na, és most jön egy fiú válasz is:

Szerintem, bármennyire is fáj, ne próbáld visszaszerezni! Ha sikerül is, akkor se marad meg a srác pár napnál tovább... hiszen mint mondta neki nem jó a kapcsolat... Ráadásul te is többet szenvednél, miután másodszor is szétmentek. Próbáld elfelejteni... Tudom hogy nehéz, de hidd el nekem, meg lehet csinálni. Én öt hónapja szakitottam életem szerelmével, akibe már általános óta bele voltam zúgva.... Azt hittem bele döglök.... De a fájdalom enyhült, és ez a gyógyulás jele... Nézz más fiú után, és próbáld elfelejteni...

2011. júl. 25. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!