Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pasik. Mindenki! nektek mennyire fontos h már elsőre vonzódjatok a párotokhoz? és már egyből érezzétek azt a bizonyos bizsergést?
az van,h ma szakítottam a barátommal,mert nem volt nekem elég,amit ő nyújtott.nem a szexre gondolok,az még szóba sem jött,hiszen alig párnapja voltunk együtt...de...
1.:szegénykém elég bénán csókól,próbáltam én vezetni,de folyton kiesett a ritmusból
2.:semmi vonzalmat nem érzek már iránta,és a bizsergés sem volt meg,amikor hozzám ért,vagy megcsókolt(olyan érzésnélkülinek tűntek a mozdulatai,ahogy hozzám ért)
3.:nem mert(?) hozzám érni,folyton nekem kellett megérintetni magamat vele
Azt hiszem vázlatosan ennyi.Nekem nagyon fontos,h elsőre érezzek vmit iránta,és kívánjam őt...
na végre valaki,aki teljes mértékben mellettem áll.
azt hittem csak én vagyok telhetetlen=S ,mert azt mondogatják,hogy pár hét alatt is kialakulhat valami...de vonzalom nélkül szerintem semmi nem alakul ki
köszönöm hogy írtál=D
akkor nem volt hiba xP =D
amugy szerintem nem vagyok egy nagy szépség,de csunya sem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!