Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok lánybarátja túl közel érezné magát a párotokhoz? Csúnyán néz rád, irigy, durcizik ha ottvagy, képeket küld magáról a pasitoknak.
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 00:24
1/22 anonim válasza:
Különösebben nem érdekelne, a párom engem választott, nem pedig őt, ez szerintem mindent elárul. Neked sem kellene foglalkoznod vele, hadd csinálja, ha jól esik neki.
2/22 anonim válasza:
én megmondanám a páromnak,hogy koptassa le,jó gyorsan,és ha ugy se menne beolvasnák keményen a csajnak,és ha ugyse menne,ugy megverném,hogy a saját anyja se ismerné fel!!! én ezt tenném a te helyedben!
4/22 anonim válasza:
ideges lennék..szóval megkérdezném hogy, hallod te mit küldözgetsz a jóskapistának képeket magadról ?? A pasid meg elfogadta a képeket ? Mert mondhatná azt is, hogy nem kell mert kit érdekelnek a képeid..szóval ha elfogadja akkor vele is elbeszélgetnék
5/22 anonim válasza:
második vagyok. szoval,inkább megkérném elöször szépen a barátom,hogy ha már engem választott,akkor azt a másikat kerülje és koptassa le.Ha nem lenne megoldás ez,akkor lehet hagynám mind a kettöt a fenébe!!!
6/22 anonim válasza:
második megint: de még elötte megtépném a csajt!!!
7/22 Prímás Lancelot válasza:
"LavaBurst válasza:
Elkapnám egy sötét sikátorban jól összeverném és megkötözöve élve eltemetném."
veled se húznék ujjat.. :D
de igen valami hasonlót.
8/22 A kérdező kommentje:
osztálytársak sajnos.
eddig rendes volt velem,most meg egy helyen nyaraltunk,és azt hittem h szétcsapom...tudom h senki más nem kéne a barátomnak,csak azért ne a pasim döntse már el helyette h mit vegyen fel bulizni,meg melyik képet tolja fel közösségi oldalakra...nem akarok féltékenykedni,nem is vagyok az,de zavar.viszont a lánynál nem tudom mit érnék el vele ha nekimennék,lehet mégjobban csinálná h féltékennyé tegyen.
2010. aug. 21. 00:39
9/22 anonim válasza:
Ha meg nyaraltatok akkor miért nem cselekedtél. Ott nehezebben jöttek volna rá, hogy mi történt vele. Lehet, hogy nem is arra gondolnának, hogy eltemete valaki hanem, hogy vízbe fulladt.
10/22 A kérdező kommentje:
háhhhh :D
nem vagyok én balhés,de szájbataposom egyszer :)
2010. aug. 21. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!