Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok lánybarátja túl közel érezné magát a párotokhoz? Csúnyán néz rád, irigy, durcizik ha ottvagy, képeket küld magáról a pasitoknak.
Nézzük a srác szeméből:
- Én biztos nem dobnám azért a lánybarátomat, mert a csajom megkér. A barátok a belső privát szféra részei, ha egy kapcsolatban az egyik fél ide be akar nyúlni, az csak konfliktusokhoz és szakításhoz vezethet.
- Volt már lány ismerősöm, aki folyton küldözgetett képeket, jól is nézett ki, mégsem csaltam meg vele a párom. Nem is került szóba a csajjal a dolog, de ha szóba került volna, akkor sem tettem volna meg.
- Nem rajonganék érte, ha a párom bármelyik barátnőmet megverné. Egy ilyen dologból jó biztos nem sülne ki.
Hogy mit tennék a helyedben?:
Beszélj a pasiddal! Mond el neki, hogy mit érzel, hogy féltékeny vagy és zavar a csaj. Ne kérj tőle semmit, csak legyen tisztában az érzelmeiddel. Ha szeret, a többit már el tudja úgy intézni, hogy a barátnőjét sem bántja meg és neked sem lesz többé gondod a csajjal.
20F
Én nyíltan de kultúráltan konfrontálódnék... Kerek perec megkérdezném a lánytól, hogy mi problémája van velem, és elmondanám neki az én bajomat is. Hogyha dühöngve nekitámadsz akár fizikálisan akár verbálisan azzal nem oldasz meg semmit... Maximum még kevésbé leszel neki szimpi, még többet fog ártani neked. De nők között egy őszinte beszélgetés néha csodákat tesz.
Tapasztalat... Én egyszer egy olyan lányhoz mentem oda, aki bár sunyiban, de hajtott a barátomra. Nem bántottam, nem kiabáltam, de kíméletlen őszinteséggel elmondtam neki, hogy nekem ez mennyire fáj, és hogy mit gondolok róla. Néha elég, ha az ember szembesül azzal, hogy másnak fájdalmat okoz. Ezt a lányt a végén nekem kellett megvigasztalnom, mert zokogott, hogy nem akart fájdalmat okozni nekem. Végülis puszival köszöntünk el.
:) Ésszel, őszinteséggel és minimális bekészített jóindulattal mindent de MINDENT meg lehet oldani. A lányok többsége mélységesen empatikus, de nem azzal szemben akiből csak annyit lát, hogy dühöng és utálja őt.
21/L
köszi mindenkinek.
szerintem nem pasiként kell neki a barátom,szimplán az a baja h már nem csak vele foglalkoznak,hanem én is ittvagyok,és inkább velem törődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!