Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire tartjátok tré dolognak ha a pasitoknak kevés az ismerőse?

Figyelt kérdés
23F
2011. febr. 28. 23:14
1 2
 1/11 tsz-tag ***** válasza:
na ez jó kérdés:D régi barátaim vannak akikkel alsó hangon 1 éve nem beszéltem xD F/20
2011. febr. 28. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tré... Legalább nem állandóan a haverokkal lóg.
2011. febr. 28. 23:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés....

22F

2011. márc. 1. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Attól függ. Ha soha nem tud menni sehova, soha senki nem hívja sehova és mondjuk egy kisebb sütögetést sem tudna összerakni barátokból, akkor azért elgondolkodnék rajta, hogy mi a fenével töltötte ez az idejét, és mi vár rám mellette, mert ebből kb. úgy néz ki, hogy nézhetjük egymást a kanapén kettesben oszt' kész. Eljárni sem fogunk sehova, mert ha eljárna, már csak lenne valami ismerőse legalább.
2011. márc. 1. 00:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem antiszociális vagyok hanem kevés az ismerős, akkor a lány ismerőseivel szívesen elmegyek bárhová vagy azzal a kevés sajáttal ami van nekem.

Vagy kettesben. Nem lehet mindenkinek nagy baráti köre..

Én olyan helyen nőttem fel ahol az emberek maguknak valóbbak kertvárosi hegyvidék..

2011. márc. 1. 00:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindent lehet pozitívan és negatívan is értékelni.

Valaki azt mondta, hogy "akkor mi a fenét csinált eddig, biztos unalmas"....ez a negatív felfogás. Ha pozitívan nézzük, akkor viszont lehet azt is mondani, hogy kevés ember veszi körül, de azok igazi barátok, vagyis nem mennyiségi hanem minőségi ember.

Szóval szerintem ez a lány hozzáállásán múlik, hogy viszonyul ehhez.

Ha akar téged akkor ilyesmin nem fog fennakadni.

2011. márc. 1. 00:17
 7/11 Gladiat0R* ***** válasza:

Szerintem nem tre!

En 17 es 18 kozott vagyok es az egyik baratnom mondjuk kifejezetten nem szerette, hogy a fel varost ismerem es az utcan nem tudunk vegig setalni anelkul, hogy 4-5 haverommal el ne beszelgetnek...

Ezt szerintem fajtaja valogatja kerdes.

Ha a lanynak tetszik, akkor semmi baj..

Bar ez attol is fugg mennyi a keves?:)

2011. márc. 1. 05:25
 8/11 A kérdező kommentje:
10 aki valóban normális barát..
2011. márc. 1. 07:54
 9/11 anonim ***** válasza:
az nem kevés, nekem jóval kevesebb van ennél, mégsem csesztetett egy bnőm sem emiatt.....mondom, minden attól függ, h a nőd mennyire akar téged elfogadni, hidd el ha beléd akar kötni akkor a sok barát is ugyanúgy baj lesz mint a kevés barát
2011. márc. 1. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz.nem az alapján kell megítélni valakit h mennyi ismerőse van.legalább nem áll fent annak a veszélye h állandóan lepattint a hevrokra hivatkozva.
2011. márc. 1. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!