Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire tartjátok tré dolognak ha a pasitoknak kevés az ismerőse?
Nem antiszociális vagyok hanem kevés az ismerős, akkor a lány ismerőseivel szívesen elmegyek bárhová vagy azzal a kevés sajáttal ami van nekem.
Vagy kettesben. Nem lehet mindenkinek nagy baráti köre..
Én olyan helyen nőttem fel ahol az emberek maguknak valóbbak kertvárosi hegyvidék..
Szerintem mindent lehet pozitívan és negatívan is értékelni.
Valaki azt mondta, hogy "akkor mi a fenét csinált eddig, biztos unalmas"....ez a negatív felfogás. Ha pozitívan nézzük, akkor viszont lehet azt is mondani, hogy kevés ember veszi körül, de azok igazi barátok, vagyis nem mennyiségi hanem minőségi ember.
Szóval szerintem ez a lány hozzáállásán múlik, hogy viszonyul ehhez.
Ha akar téged akkor ilyesmin nem fog fennakadni.
Szerintem nem tre!
En 17 es 18 kozott vagyok es az egyik baratnom mondjuk kifejezetten nem szerette, hogy a fel varost ismerem es az utcan nem tudunk vegig setalni anelkul, hogy 4-5 haverommal el ne beszelgetnek...
Ezt szerintem fajtaja valogatja kerdes.
Ha a lanynak tetszik, akkor semmi baj..
Bar ez attol is fugg mennyi a keves?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!