Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pasik! Volt-e az életetekben olyan, hogy elhagytatok egy nőt, de aztán később mégis rájöttetek arra, hogy mégis ő volt az igazi és mással nem olyan, mint vele?
Olyan volt, hogy túl könnyen engedtem el. Nem én szakítottam, de megijedtem a helyzettől (azt hittem menthetetlen) és hagytam elmenni.
Évekig bántam és rágódtam rajta.
10 év után visszanézve, látva az ő életét, jobb hogy vége lett. Szerencsém volt, semmi jó nem lett volna abból ha együtt maradunk... F30
igen. 1 éve bánkódok hogy hagytam elmenni.
esténként néha sírok is.
jolelbasztam..
Hát az élet tele van meglepetéssel. Volt egy barátnőm 16 évesen 10 hónapig tartott a kapcsolat, majd én otthagytam különféle okokból de utána egyáltalán nem bántam mert találtam mást meg éltem az életemet szóval 18 évesen találtam egy lányt akivel komoly kapcsolat lett. Nekem eddig 3 komoly kapcsolatom volt a harmadikkal most lett vége, másfél év után. Mostanság elmélkedtem rajta, hogy talán ő hiányzik nekem a legjobban a második barátnőm és néha gondolok rá, hogy megkeresem. Jelenleg nincs párja de nem tudom mit tegyek. De, hogy ennyi év után fogom megbánni sose hittem volna.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!