Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen egy igazi Nő a férfiak szerint? Mivel lehet egy férfit elkápráztatni?
Elkápráztatni? Vakuval.
Az igazi nő olyan, hogy nem kell megkérdeznie, hogy milyen az igazi nő.
Egyszer Beethowenhez tanácsért fordult egy fiatal zeneszerző. Azt akarta tudni, hogy hogyan lehetne világhírű zeneszerző...
Beethowen:
-Rengeteg gyakorlással.
Mire a kérdező:
-De hát ön már öt évesen tökéletesen komponált...
Beethoven:
-Valóban, de nekem nem kellett tanácsért fordulnom senkihez...
Te nem vagy zseni, ezért kellett ezt a kérdést feltenni...
Am. Legyél nőies, és legyél önmagad. Ha más próbálnál lenni, akkor mesterkéltnek, és erőltetettnek fogsz tűnni. Szerintem találd meg, esetleg alakítsd ki a saját stílusodat. Nem elsősorban külsőleg, (ne legyél muszályból "trendi", vagy csodabogár) hanem belsőleg, a gondolkodásmódot tekintve.
Külsőleg pedig öltözz az alkatodnak, és személyiségednek megfelelően.
Ha így teszel, akkor szerintem kiegyensúlyozottá válsz, és az ilyen emberek "kisugárzása" vonzza a többiek társaságát. Közöttük a férfiak társaságát is.
Harminc éves múltam...
Ez ehhez a kicsi bölcsességhez elégnek tűnik, nagyobbakhoz sajnos még ez is kevés sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!