Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban van olyan, hogy nagyon szereted a párodat (eltervezted vele az életedet, ő neked az igazi), és más lány nem érdekel, olyan szinten sem, hogy megnézd őket? Hogy más teljesen közömbös, nem érdekel más lány szépsége, csak az övé?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 20:27
3/15 anonim válasza:
Van ilyen. Most éppen ebben szenvedek. Megnlézni megnézek más nőket, de úgy érzem inkább csak megszokásból, de meg sem mozgatják a fantáziám. Nem is igazán van igényem még a szexre sem. Persze ez szakítás után van, nem kapcsolatban. De aki tényleg szereti a másikat az nem is fantáziál más nőkről, a nők meg más férfiakról.
4/15 anonim válasza:
Szerintem még fordítva sincs :D
5/15 anonim válasza:
Hülyék vagytok.Mindenki fantáziál másokról...
6/15 anonim válasza:
persze hogy van olyan, őket hívják chocapicnek akik a csokiföldről érkeztek.
7/15 anonim válasza:
Igen,nagyon szeretem a páromat,vele tervezem az életem,ő nekem az igazi,más lány nem érdekel.Amikor együtt vagyunk,100% figyelem jut neki.Amikor nincs velem,akkor gyakran van olyan,hogy megnézem a nőket,de egyik sem érdekel.Ráadásul ahogy megnéztem,el is felejtem a következő pillanatban.Ezért nem fogom magamat szégyellni,nem fogok szemellenzőt se felvenni.Megcsalni pedig nem fogom a barátnőmet,nekem nem fér bele.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szerelmes is egy férfi, akkor is megnézi a többi nőt, max arra a következtetésre jut, hogy a barátnője mindenkit überel. Még talán akkor is, ha nem. :)
Barátom is mondta, hogy annyira utál, mert nem tudja normálisan megbámulni a csajokat, mivel mindig hozzám hasonlítja őket, és mindig én győzök. :D
9/15 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor a komolyabbja a fiúknak csak konstatálja magában, hogy szép-e az általa látott nő, de kelt benne vágyat, vagy ilyesmit...
2011. dec. 23. 20:49
10/15 anonim válasza:
Akkor ezek szerint kissé különc vagyok...Amikor először lett barátnőm azon kaptam magam,hogy nem nézem a nőket,de elkönyveltem,"hogyha az ember szerelmes biztos nem érdekli a többi nő".De ezek szerint csak nálam van ez..17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!