Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Valóban van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Valóban van olyan, hogy nagyon szereted a párodat (eltervezted vele az életedet, ő neked az igazi), és más lány nem érdekel, olyan szinten sem, hogy megnézd őket? Hogy más teljesen közömbös, nem érdekel más lány szépsége, csak az övé?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Aki azt állítja magáról, hogy tudja, hogy milyen mindenki, annak üzenem, hogy van még mit kutatkodnia, és téved.

A "konstatálom, hogy szép" meg egy teljesen természetes dolog, minden embert, akit meglátsz, valahogy megítélsz magadban, nem csak az ellenkező neműeket, hanem bárkit. Pl. az a férfi magas, az a öreg nő de ellenszenves, az a lány szép, az a manus elmebetegnek néz ki, stb. Még csak így kimondani sem muszáj. De ennek köze nincs ahhoz, hogy a párodon kívül más is kéne.

2011. dec. 23. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ilyen. Mi 8 éve vagyunk házasok, 2 gyerekkel, és tudom, hogy a férjem megnéz más csajokat. Persze nem hiszem, hogy megcsal. Én, nő létemre is flörtöltem már más pasikkal, de persze megmaradt a dolog ez bizonyos határon belül. Ebben még nincs semmi rossz. Azt szokták mondani, hogy hűséget fogadtunk, de vakságot nem.
2011. dec. 23. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónál a pont. Hűséget fogadunk, vakságot nem :D
2011. dec. 24. 00:11
 14/15 anonim ***** válasza:
olyan van, hogy valakivel tervezed a közös gyerekeket.de olyan nincs, hogy nem nézi meg valaki a csajokat, és nem érdeklik a más nők szépsége,csak 1.ez lehetetlen.de lehet ezt hazudni...
2011. dec. 24. 00:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen volt, de elrontotta. Mivel ekkorát koppantam, ezentúl soha nem lesz. Nem igazán érdekelnek már a csajok, komolytalan a TÖBBSÉGÜK. Egy két napig jók és kész. De igen, akiket nem szoppantyúztak be, azoknál előfordulhat, hogy feltétel nélkül szereti a társát.
2012. márc. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!