Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hullocsillag<3 kérdése:

Mennyire születhet igazi párkapcsolat abból. Ha a fiú 17 a lány pedig 20 éves?

Figyelt kérdés
Azért vannak kétségeim,mert mint tudjuk a fiúk eleve később komolyodnak meg,mint a lányok..viszont nekem nagyon tettszik a fiú és régóta nem éreztem magam ilyen jól senkivel...nem érzek szerelmet,de vonzódom hozzá..nem tudom mennyire lehet ebből igazi kapcsolat,azt sem tudom,hogy a fiúnak valóban komoly érdekei vannak-e velem kapcsolatban,mert még ha igaz is,amit mond..talán majd rá jön,hogy ez még nem kell neki..
2011. nov. 1. 20:07
 1/5 anonim válasza:
én aztmondom hogy ne törödj vele!!! ha szeretitek egymást hát szeretitek nehogy a kor válasszon szét :) ne törödj a korral lényeg hogy boldogok legyetek!!! :)
2011. nov. 1. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
el tudom képzelni 20L
2011. nov. 1. 20:29
 3/5 Iuventus ventus ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor nem lesz. Szerintem ez egy teljesen életképes kapcsolat eddig (legalábbis ez szerény véleményem szerint nem akadály hozzá)

17/F

2011. nov. 1. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok a fiú 21. Igaz még csak alakulóban van, de az 5 év dacára minden szép és jó :) 3 év meg szinte semmi ehhez képest :)

Sok sikert ;)

2011. nov. 5. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tudod kérdező, mert a fiúk nem később komolyodnak! A fiúk ugyanakkor komolyodnak, mint amikor a lányok.
2011. nov. 28. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!