Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú, két szerelem, egy párkapcsolat és egy elveszett lány. Segítség! Mit tegyek?
Van egy srác, akit évek óta szeretek, bár a távolság miatt nem működhetett soha a kapcsolatunk. Hiába próbáltam együtt lenni más fiúval, sosem sikerült elfelejtenem.
Fél éve egy másik srác megjelent az életembe, akivel azóta együtt vagyok. Beleszerettem és egyszerűen az életem részévé vált.
A kapcsolatunk tökéletes, bár van egy kis bökkenő: a másik fiú. A barátom féltékeny rá, ami érthető, hiszen még nem tudtam teljesen elfelejteni.
Az a gondom, hogy nem tudom, mit tegyek. A "régi" srácot soha nem fogom kitörölni a fejemből, ő mindig is az álompasi marad és ő szintén vonzódik hozzám.
Hűséges típus vagyok, de rettegek, hogyha a másik fiú közelébe kerülök, elgyengülök és csókolózni fogunk.
Viszont nem akarom megcsalni a barátomat, hiszen szeretem, de annyira, hogy az leírhatatlan. Nem tudnék vele szakítani sosem, nem bírnám ki, ha elhagyna. Ő a mindenem. Mindkét pasiért őrülök és már szétszakad a fejem, mert nem tudom, mit tegyek. Segítsetek!!! Teljesen tehetetlen vagyok!
18/L
terhes vagy.
Ha másik sráccal elkezdesz csókolózni nem szereted a barátodat.
Én is ugyanebbe a helyzetbe voltam 2 hete :S
És az lett a vége hogy a másik pasiba ugye régebbóta volt szerelmes az exem és engem dobott érte :S
Hiűba szerettem jobban hiába harcoltam érte kudarc :S
Úgyhogy becsüld meg azt a srácot amelyikkel most jársz mert ha másik fiú eddig nem tett semmit mostmár ne addj neki lehetőséget.
Én nagyon rosszul jártam én szívtam meg. :S
16/F
Elsősorban, köszi a válaszokat!
Másodszor:
1. kommentelő: terhes vagyok? tessék? nem vagyok. szeretem a barátomat, csak teljesen össze vagyok kavarodva.
2. kommentelő: akkor nem csak mi vagyunk egyedül ilyen dologgal. köszönöm, hogy leírtad és megfogadom a tanácsodat. nagyon sokat írtál le, amit megjegyeztem. köszi még egyszer
3. kommentelő: ha a messzi srácra gondolsz, akkor elkerülhetetlen. megpróbálom őt legjobb barátnak felfogni vagy hogy mondjam. vele muszáj néha találkoznom, mert hiányzik.
4. kommentelő: ez így igaz. elképzelhető, hogy a múlt rájátszik, hogy ennyire kötődök hozz.
5. kommentelő: nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!