Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem nélkül milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül milyen egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha csak szimpátiát éreztek a másik iránt.
2011. júl. 23. 20:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem sok párkapcsolatból hiányzik a szerelem (már vagy még).

Én 10 éve voltam utoljára szerelmes, de azóta már voltak párkapcsolataim.

A szerelem egyáltalán nem garancia a jó párkapcsolathoz.

2011. júl. 23. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem nélkül nem igazán tud működni szerintem...

Általában azok vannak ilyen kapcsolatban, akik félnek magányosnak lenni, és nem akarnak egyedül lenni, ezért inkább benne szenvednek egy rossz kapcsolatban...

Hosszú távon nem tud működni szerintem..., meg nem is sok értelme van...

Lássuk be, még szerelemmel is nehéz fenntartani egy párkapcsolatot, nem hogy anélkül...

20L

2011. júl. 23. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
SZAR!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 23. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Attól,hogy nincs benne szerelem,még miért lenne alapjaiban rossz a kapcsolat?Másodiktól kérdezem.

Az így kötött házasságok sokkal hosszabb életűek.Elég ha megnézzük az ezelőtt 1000-2000 évvel kötött frigyeket.Nem is látták egymást sokszor a házasság előtt.

Szerelmesnek lenni fiatalon ráérősen lehet,esetleg néha fellángolni,aztán később,amikor már bölcsebb az ember rájön,hogy olyan párt kell választani,akinek hosszabb távon el tudja viselni a jelenlétét és megbízhat benne.

2011. júl. 23. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
üres, unalmas, szomorú, érzéketlen
2011. júl. 23. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem szerelem nélkül értelmetlen belemenni egy párkapcsolatba. Fizikailag ugyan képes rá az ember, de lelkileg én nem érezném jól magam. Azért van ennyi férlesikerült párkapcsoalt (főleg fiatalok között), mert sokan úgy ugranak bele, hogy azt hiszik ismerik más a másikat (1 hét alatt kialakult vonzalom + szimpátia) és vagy azt hiszik, hogy ez szerelem, vagy lesz*rják, és lesz ami lesz alapon együtt vannak. Szerintem értelmetlen, személytelen, hideg.
2011. júl. 23. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem megyek bele szerelem nélkül, így nem is dicsekedhetek valami nagy számú párkapcsolattal. Úgy érezném, hogy valamilyen szinten becsapom a páromat, ha csak szimpatizálok vele, szóval vagy teljes szívvel vagy akkor inkább sehogyan.

Mert milyen egy szerelem nélküli párkapcsolat? Szerintem unalmas, lapos, sótlan, íztelen... semmilyen.

2011. júl. 23. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hosszabb életűek az ilyen fajta házasságok, mivel az már nem párkapcsolat, hanem gazdasági kapcsolat ;)

Általában pont az ilyen sz@r kapcsolatokból lesz az ilyen sz@r házasság, utána meg nem vállnak el a gyerek meg a pénz miatt...-,-'

Ez neked jó?

Azért rossz alapjából véve az ilyen kapcsolat, mert gondolkodjunk már...egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szexuális élet, na már most, ha a másik iránt csak szimpátiát érzek, előbb-utóbb megszűnik az intimitás (ha egyáltalán kialakul...)

Meg ha annyira jó, akkor a kérdező is miért tette fel ezt a kérdést? Hmm? Talán azért, mert ő maga van benne egy ilyen kapcsolatban és érzi, hogy nem valami jó, de nem mer lépni...

Ennyit erről...

2011. júl. 23. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

Na ezzel megint nem értek egyet.

A szexet simán lehet élvezni szerelem nélkül is.

Akár hosszabb távon is.

2011. júl. 23. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sohasem értettem, úgy mi értelme. Átkeresztelt barátság.
2011. júl. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!