Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn szerelem? Szerettél már bele vkibe msn-en keresztül? Találkoztatok? Lett belőle párkapcsolat?
volt persze, de nem volt az igazi.
és találkoztunk is.
nagyobb az esélye a csalódásnak, ha túl korán találkoztok. véleményem szerint legalább egy hónapot várni kell, ha naponta-kétnaponta beszéltek msn-en.
én másfél hónapig beszélgettem msn-en a barátommal, így nem ért csalódás. 3 hónapja vagyunk együtt, minden szuper :)
tehát nem szabad elkapkodni semmit. szerelem pedig nem létezik msn formában. gondolj bele: sok dolgot nem tudsz róla, azt hiszed szerelmes vagy belé, de igazából csak "hiányosságokat pótolod" pont olyanra, amilyennek szeretnéd, h legyen. megtévesztő sajnos, de az ember hajlamos beleélni magát.
Én ismertem látásból a srácot az előtt,de nem beszéltünk soha, meg nem is tetszett. Aztán felvett msn-re és elkezdtünk dumálni, nagyon aranyos volt, meg megértettük egymást, aztán 1-2 hét beszélgetés után megkérdezte hogy nem e járnék vele, mondtam h talizzunk. Egy kicsit fúra volt, de lassan 3 éve együtt vagyunk azóta :) És együtt tervezzük a jövőnket. Szóval esélyes lehet a dolog, persze ez személytől függ.
18/L
Szia!
Mi találkoztunk és azóta már egy éve együtt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!