Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, még nem volt sohasem barátom. Hol lehetne elkezdeni egyáltalán a dolgot, mármint a "párkeresést"? Vagy inkább várjak és majd eljön az igazi?
Na essünk neki:
Igazi nincs. Ne nagyon reméld hogy az elsővel leszel együtt életed végéig. Hacsak mondjuk nem egy veled egykorú szűz fiúval hoz össze a sors.
Próbálkozz ahol csak tudsz. Járj társaságba, fogadd a férfiak közeledését. A netes társkeresés sem ciki.
Szia!
Sztem fölösleges várni, h eljöjjön az igazi. Te is nyugodtan válogathatsz, járj el társaságba amennyit csak tudsz és légy nyitott más eberek felé. A neten is próbálkozhatsz, ott biztosan sok hódolód akadna. Igazából bárhol megismerkedhetsz olyannal aki megfelelő lenne a számodra. Ha van kedved beszélgetni írj privát e-mailt :)
Egy cipőben járunk akkor :)
20/f
Ahogy írták légy nyitottabb. Nehéz, de más út nem nagyon van , nekem is nehezen megy :S
Viszont akár nekem is írhatsz privit :)
21F
Csak hogy ne unatkozz, nekem is írhatsz :P
19/F
Én még mindig várok, a próbálkozok ezzel-azzal nagyon nem jön be...szerintem értelmetlen időpocsékolás randizgatni fűvel fával, az élet úgyis összehoz azzal akivel kell.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!