Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha kiderülne hogy a párodnak kapcsolata volt egy k*rvával?
Amikor összejöttünk tisztában voltam vele, hogy zűrös életet élt és számtalan egy éjszakás/futó kalandja volt.
Nem volt egyszerű összecsiszolódni vele, ugyanis fogalma nem volt arról mit is takar egy kapcsolat?! Mit vállal vele, lesznek kötelezettségei és nem teheti mindig azt amit csak szeretne és legfőképp nem csalhat meg és "be kell érnie" velem!
Nagyon sokáig nem bíztam meg benne, nem is akartam belebonyolódni vele egy komolyabb kapcsolatba! De valahogy beleszerettem és úgy érzem ő is belém.
Sokat faggatóztam a múltjával kapcsolatban, de nem nagyon akart róla beszélni. Azt mondta jobb nekem, ha nem tudok mindent és az már elmúlt. Mellettem teljesen megváltozott és ma már szánalmasnak látja azt az életet amit élt.
Megpróbáltam elfogadni, és nem foglalkozni a múltjával. Aztán teljesen váratlanul 3 év után közölte, hogy 1 évig "kapcsolata" volt egy k*rvával. Azóta sem tértem magamhoz.
Azt még talán megértem, hogy nem akart kapcsolatot, jó pasi, imádták a nők és ezt ki is használta...dehogy egy k*rva??? Jártak hozzá fizetős partnerek utána pedig ő d*gta semmi undor és megbotránkoztatás nélkül?
Nem tudom megérteni. Mégis milyen ember az ilyen?
Azt mondta semmit nem érzett iránta csak használta, de ettől én még nem érzem jobban magam!
És még mennyi minden van, amit nem tudok még!
Teljesen kiábrándultam! Hogy kezdhettem egy ilyen emberrel?! Akinek ennyire fontos volt a szex annak el lehet hinni, hogy "kiélte magát" érzelmek nélkül k*félt mindenkivel és higgyem el, hogy engem szeret!? És jó útra tért miattam?!
Ez hihetetlen.. lehet erkölcsösen, tisztességesen k.rvának lenni? És lehet hogy egy orvos tisztességtelen? gondolom szerinted drogot árulni is lehet becsületesen. Nem hiszem el hogy a kvákat igy véditek. Attól hogy esetleg te vagy ismerősöd az, még nem fog rátok felnézni senk, sőt fúj. Az ilyet nem reklámozza senki. "Te mivel foglalkozol? -Vegyészmérnök vagyok, és te mit csinálsz? - Magányos, unatkozó férfiak üritenek belém 5000ért, de nagyon tehetséges vagyok és nem vágok át senkit."
Nem értem hogy mondhatjátok csak egy munkának. "Mi akarsz lenni ha nagy leszel? -ku.rva" vagy miiii? Fúúúúj
"Ez hihetetlen.. lehet erkölcsösen, tisztességesen k.rvának lenni? És lehet hogy egy orvos tisztességtelen?" - hát ez kb annyira hihetetlen, mint hogy a nyár után ősz jön... biztos valakinek az is hihetetlen valakinek, de ez van. Ahogy van tisztességtelen orvos is, meg tisztességes prostituált is...
Ugyanis tisztesség =/= keresztény-konzervatívnak MONDOTT erkölcs...
Ja, és ha az érintettséget firtatod, férfi vagyok, informatikus, és eddig soha nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Ahogy sok más szolgáltatást se, de ettől még nem állok neki negálni sem a szolgáltatást, sem a szolgáltatót, sem az igénybe vevőt...
igen, munka. na de milyen?? persze tanulás és/vagy fizikai munka helyett valóban könnyebb egyszerűen csak szétdobni a lábakat, aztán hagyni hogy jó pénzért valaki csak úgy érzelemmentesen belénkürítsen.... Jah...és ez még ha tiszteségesen csinálja az ember, erkölcsös is...semmi probléma nincs vele..
Meg a nagy túróst! A kur.vaság soha nem erkölcsös, nem tisztességes, hanem inkább szánalomraméltó foglalkozás azok számára akik a munka szót nem teljesen értik..viszont annál inkább szeretik a könnyebbik oldalról megfogni a dolgokat, és van hozzá gusztusuk hogy ezt tegyék a saját testükkel, az életükkel! Úgyhogy lehet itt hadoválni, hogy néhány ku.rva milyen intelligens és hogy ezer évvel ezelőtt is menő volt ku.rválkodni, na de nehogymár ezt valami jó dolognak, vagy elfogadható pénzszerzési módnak tartsuk...mert egyáltalán nem az!
Én nem nézem le a prostikat, csak a klienseiket, de azért pár ilyen "az is tisztességes munka" érvelőt megnéznék abban a szituációban, ahol megkérdezi a gyerekeit, milyen foglalkozást akar majd választani:
- Mi leszel, ha nagy leszel, kislányom?
- Ku.rva!
- Jó döntés, kislányom, mert az jól keres, és mindig van rá kereslet. És te, kisfiam, mi leszel?
- Vagy strici, vagy drogdíler, még nem döntöttem.
- Legyél inkább strici, az kevésbé kockázatos és jól meg lehet belőle élni.
"könnyű munka, sok odafigyelést, türelmet, elhivatottságot igényel, mármint akkor, ha valaki hivatásnak tekinti"
Beszarok, komolyan, ez olyan, mintha egy orvosról vagy professzorról beszélnél xD
"nem rosszabb mint a te munkád és nem erkölcstelenebb." ?!
Ez a kész átverés, vagy mi? :D
Akkor vegyél feleségül egy nagyon erkölcsös kvát, ki fogjátok egymást egészíteni valószínüleg, és legyél rá büszke. Tudod mit csinál egy k. vagy csak beszélsz össze vissza? Hogy ne lenne erkölcstelen? Ez nem csak egy munka, ez egy utolsó és undorító pénzkeresési lehetőség. Megértem hogy vannak olyanok akiknek ez maradt mert etetni kell a gyerekeket, sajnálom őket, de nem lehet úgy beszélni róluk mint egy kutatóról/tanárról/takarítóról stb, más kategória. Akinek az anyukája az, inkább maradjon csöndbe, hiába magasztalod őket, nem lesz kevésbé gyomorforgató. Na mindegy, legyetek amik akartok én a részemről könyvvizsgáló vagy top menedzser szeretnék lenni és ezért tanulok is, inkább mint hogy idegenek belém ürítsenek.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!