Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok, ha randin 25F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha randin 25F -ről kiderülne hogy még nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Azt hinném búza.
2011. jún. 25. 17:42
 2/15 mimano ***** válasza:
0%
Azt, hogy valami gond lehet a sráccal...
2011. jún. 25. 17:42
 3/15 anonim ***** válasza:
semmit
2011. jún. 25. 17:46
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
azt, hgoy rokonlélek.
2011. jún. 25. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az illető olyan csúnya lehet, h nem is randizna vele senki.
2011. jún. 25. 17:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolnám h eddig ezt nem tartotta fontosnak az életben.

Vagy válogatós :) de akkor megtisztelő lenne ha engem elhívna randira...

2011. jún. 25. 17:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Hasonló fiúként mondom, hogy a randin ha ilyesmi szóba kerül, az eleve rossz pont a lánynak, másrészt meg el kell terelni a témát.
2011. jún. 25. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha emiatt nem randizol vele, akkor a következő azért nem randizik vele, mert már 27F, és még mindig nem volt kapcsolata, az azutáni azért mert már 30F, 35F, 40F, 65F, több meg úgyse lesz, mert szeréncsetlen felköti magát, aberrált lesz, meghülyül stb.

Ha neked bejön a srác, ilyen miatt ne diszkrimináld már csórit. Semmivel sincs kisebb esélye, hogy életed párja lesz. Ha meg mégsem, mit buktál? Semmit! Őneki viszont a következő kapcsolatánál viszont már nem arról van szó, hogy 27F akinek nem volt kapcsolata, hanem 27F, akinek már volt kapcsolata, és ezért így már nem nézik sem búzának, nem nézik le és nem közösítik ki, így talán ő is megtalálhatja élete párját és teljes értékű életet élhet.

Jómagam szintén jártam abban a cipőben mint az a srác, és igen, nem vagyok búza, nem vagyok aberrált. Az első kapcsolamban muszáj voltam azt hazudni, hogy volt előző kapcsolatom, mert joggal féltem, hogy emiatt leírnak. Működött a dolog, később más okok miatt szétmentünk, de jelenleg is párkapcsolatban élek, és már nem kell hazudnom semmit.

Becsüld a srácban azt, hogy ő legalább őszinte. :-)

Furcsa, de rengeteg ember jár hasonló cipőben. Általában azok akik visszafogottabbak, önértékeléis problémákkal küzdenek. 14-15-16 évesen még gyerekek, és esetleg a szülői háttér is olyan, hogy kizárt, hogy segítséget kapjon. Telnek az évek, és csak egyre cikibb az egész, és irtó nehéz belőle kitörni. Közben egyre több a szingli, gyerektelen ember, és mindenki szomorú, hogy egyre kevesebb a gyerek, és egyre bizonytalanabb a nyugdíj. Talán ezért is. Nem hiszem, hogy az ország megengedhetné magának ezt a diszkriminációt. Ha nem volt még kapcsolata, hát nem volt. Ha te lennél neki az első, az olyan rossz lenne? Régi korokban ez erény volt, ma meg már aki 14 évesen nem szexelt, az selejt. Szomorú ez.

2011. jún. 25. 18:09
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen idióta válaszokat, azért van normális is. Főleg az elsőnek. Ididóta.

Nekem is 28 éves koromban volt/van az első hosszabb kapcsolatom. Addig semmi komoly. És ezzel mi a gond?? Nem ez az általános ez tény. Pár csaj megpróbált becserkészni, de nekem nem jöttek be. Akivel meg én próbáltam azzal nekem nem jött össze. Válogatós is voltam az is tény, a főiskolán sem lett komoly dolog. Igaz azok a csajok akik az évfolyamtársaim voltak nem voltak túl sokan (műszaki iskola lévén) meg a felhozatal sem volt túl jó.

Az mitől jobb, hogy van egy barátom akinek 7 év után vége lett 18-25-ig, aztán meg azóta sincs senkije? Pedig nem rossz pasi izmos magas, de mégsem.

32F

2011. jún. 25. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok és még nem is csókolóztam. Nem vagyok folyton otthon ülős, és dolgozom is, tehát járok emberek közé.

Nem járok " szórakozni" mert nekem az nem szórakozás.

És sokan vannak így vele.

2011. jún. 25. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!